19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Usureaza-ti singura munca si achizitioneaza electrocasnicele care iti vin de fiecare data in ajutor. Daca nici pentru tine aspiratorul casei nu este tocmai un mod de a te relaxa, ci dimpotriva, atunci ai nevoie cu siguranta de un robot aspirator care sa faca treaba in locul tau. Xiaomi iti propune aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum. Xiaomi este o companie de origine chineza,  care este cunoascuta pentru smartphone-urile, televizoarele lansate, iar acum a decis sa lanseze robotii pentru curatenie.

Design

Din perspectiva design-ului, acest aspirator robot nu aduce elemente inovatorii. Carcasa este destul de simpla, de culoare alba, avand un aspect circular. In interior, adaposteste elemente de baza, cum ar fi peria de colectare si sistemul de navigare. Respectivele perii vor fi utile in curatarea si transportarea murdariei in zona din centru a robotului. Robotul aspirator are capacitatea de a isi regla singur inaltimea, creand un spatiu etans unde vor fi colectate praful si murdaria. Prezinta o latime de 33 cm si inaltime de 8 cm, iar greutatea nu depaseste 3.8 kg.

Specificatii

Xiaomi Mi Robot Vacuum este un robot aspirator ce prezinta aspirare uscata. Este prevazut cu o serie de tipuri de senzori – in numar de 12 pentru panta, coliziune, radar, ultrasunete si asa mai departe. Prin urmare, obstacolele aflate in locuinta vor fi evitate.

Pentru a nu zgaria parchetul, robotul a fost prevazut cu roti de cauciuc. Prezinta o putere de 50 W, mai mare decat puterea multor modele de aspiratoare existente pe piata.

Aspiratorul are o baterie litiu-ion, cu o capacitate de 5200 mAh, astfel ca vei putea utiliza robotul pret de 2 ore. In momentul in care bateria incepe sa se descarce, robotul se va indrepta automat catre sursa de reincarcare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin eficienta unui astfel de aspirator, afirmand ca elementul cheie este comoditatea. Gresia si parchetul sunt aspirate foarte bine si nu a creat niciun fel de incoveniente. Este usor de utilizat si curatat, prin urmare au apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum ar putea fi o varianta de luat in calcul, fiind un aspirator destul de bun, cu o putere suficient de mare incat sa poata aspira diverse suprafetele inclusiv coavoare. Comparativ cu alte modele ce apartin unor brand-uri celebre, acest aspirator vine la pachet cu un pret putin mai scazut, pe care il poti verifica aici.

 

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • numar mare de senzori
  • putere mare

Puncte slabe

  • pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *