22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Dirt Devil Spider M607

Intotdeauna vei avea nevoie de un ajutor in casa, cu atat mai mult cand programul este foarte incarcat si nu iti permite sa te ocupi foarte bine de curatenie. Sunt de parere ca electrocasnicele ce iti faciliteaza munca reprezinta una dintre cele mai intelepte achizitii. Un ajutor de nadejde este si aspiratorul robot Dirt Devil Spider M607, despre care vom discuta in continuare.

Design

Robotul Dirt Devil Spider M607 prezinta de departe un aspect futurist, avand forma de disc. Acesta este destul de mic, avand o greutate ce nu depaseste 1.5 kg.

Specificatii

Dirt Devil Spider M607 este un aspirator robot foarte util si eficient in orice casa. Are capacitatea de a aspira orice tip de suprafete, indiferent ca discutam despre parchet, gresie sau chiar mocheta. Singura limita, ca in cazul majoritatii aspiratoarelor robot, se refera la incapacitatea de a aspira covoare cu peri mai lungi de 2 cm. In acest caz, riscam sa ramana blocat.

Dar daca vorbim de covoare cu fire subtire, fara doar si poate, micul aspirator isi va face treaba exemplar. Chiar si atunci cand covoarele iti sunt pline de par de animale, acestea vor fi curatate cat se poate de eficient. Practic, vei fi protejat si tu, fiindca aspiratorul se deplaseaza singur si nu vei mai sta aplecat pana vei curata intreaga casa.

Vei ramane surprins de eficienta sa. Poti sta sa privesti cu isi desfasoara activitatea sau chiar iti intreprinde alte activitati, astfel scutesti si timp, pe care sa il dozezi eficient.

Inca esti reticient referitor la modul de aspirare al unei incaperi dreptunghiulare? Totul are o explicatie! Periile laterale afisate robotului au o miscare circulara, astfel praful de pe lateral este aruncat in directia de mers a aspiratorului, ulterior, trecand peste mizerie si aspirand-o. La fel se intampla si in cazul prafului adunat in colturile camerei.

Pe de alta parte, un dezavantaj al acestor perii ar fi ca dintii fiind realizati din plastic, exista riscul de a ramane uneori smocuri de par sau praf in ele.

Dirt Devil Spider M607 este dotat cu o baterie reincarcabila. Prin urmare, nu vei depinde de o priza pentru a functiona si nici de un fir incomod. Va putea aspira mai multe camere, fara batai de cap.

Bateria cu care este prevazut acest robot detine o autonomie de 60 de minute, comparativ cu alte modele, nu este cea mai mare. Insa, poate fi suficient daca locuiesti intr-un apartament cu o suprafata rezonabila.  Timpul de incarcare este de 4 ore.

Pe de alta parte, comparativ cu alte modele implicit mult mai scumpe, nu ofera posibilitatea de a programa pe zile sau ore pornirea automata. Nici functia de detectare a zonelor murdare nu este disponibila.

Dupa fiecare utilizare, aspiratorul trebuie curatat fiindca periile se incarca de praf, iar capacitatea este destul de mica, de doar 0.27 litri.

Filtrul este lavabil, astfel ca nu va fi necesar sa inlocuiesti periodic sacul, ci este suficient sa golesti si sa cureti recipientul. Va fi o cheltuiala in minus pe sacii de unica folosinta.

Puterea acestui aspirator este de 17 W aspirare uscata, deci nu este foarte mare. Prin urmare, nu putem spune ca ar putea substitui in totalitate aspiratorul clasic, avand o putere inferioara.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de produsul achizitionat si sustin ca este foarte eficient pentru a aspira praful pe care il detecteaza foarte bine. De asemenea, curata foarte bine marginile si colturile camerei, este usor de curatat si neavand o inaltime mare, poate intre pe sub mobila. Cand vine vorba despre covoare cu peri mari, dupa cum v-am spus si noi, se blocheaza. In consecinta, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul robot Dirt Devil Spider M607 este un electrocasnic practic, mai ales atunci cand iti doresti un aparat care sa te ajute la curatenie de zi cu zi. Practic, va face treaba in locul tau. Intr-adevar, nu prezinta aceeasi eficienta precum alte modele de aspiratoare cu cateva mii de lei mai scumpe, insa iti poate oferi ajutorul de care ai nevoie. Aici iti propunem sa consulti si o oferta de pret buna.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • eficient
  • aspira foarte bine locuri mai dificile precum zona de langa perete, colturile si zonele de sub mobila
  • usor de curatat

Puncte slabe

  • putere mica
  • lipsa functie de programare si detectare automata a murdariei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *