25 iulie 2024
Espressor manual Beko CEP5152B

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko CEP5152B este un espressor manual la care poti apela fie pentru a il folosi acasa, fie la birou. In principiu, se descurca destul de bine, insa mai multe detalii vom discuta in cadrul acestui review.

Espressor-ul Beko CEP5152B prezinta o putere de 1200 W si este eficient in prepararea unor bauturi precum espresso, cappuccino sau caffe latte. Rezervorul de apa ofera o capacitate suficent de mare, de 1.2 litri, iar pentru ca se detaseza, poate fi alimentat foarte usor si, periodic, curatat.

In principal, daca realizezi setarile in mod corespunzator, poti obtine cu foarte mare usurinta o cafea cremoasa si gustoasa. Imi plac foarte mult cafelele cu spuma densa, iar acest aparat beneficiaza de un filtru special pentru crema presurizat, astfel ca bautura obtinuta este pe placul meu. Mai mult decat atat, cu cat presiunea este mai mare, cu atat cafeaua este mai aromata. Concret, in cazul acestui aparat, presiunea atinsa este de 15 bari.

Un alt aspect foarte interesant pe care l-am observat se refera la posibilitatea de a incalzi cestile cu ajutorul aparatului. Acest lucru este posibil numai daca espressor-ul este pornit de aproximativ 15 minute. Astfel, cafeaua se va raci si putin mai greu in cazul in care nu este savurata imediat.

De asemenea, datorita indicatorilor luminosi de pe buton, ne putem da seama cnd aparatul este in perioada de incalzire a apei sau cand este pregatit pentru functionare. In prima situatie este aprins o lumina rosie, iar in cea de-a doua o lumina albastra.

Aparatul poate fi alimentat fie cu cafea macinata, fie cu cafea PAD. Pentru un plus de siguranta, dupa o anumita perioada de nefunctionare, aparatul se opreste in mod automat, economisind in acest fel de si energie.

Pentru cei care iubesc cafeaua cu lapte sau cappuccino foarte cremos, ei bine, trebuie sa stiti ca aparatul beneficiaza si de dispozitiv de spumare al laptelui. Il folosesc des fiindca si mie imi place cafeaua in aceasta combinatie, iar eficienta sa este una pe masura asteptarilor.

In acelasi timp, espressor-ul beneficiaza de un design modern si foarte placut, avand o carcasa neagra in combinatie cu argintiu. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite. Dimensiunile aparatului sunt de 19.2 x 32 x 31.5 cm (W x D x H) si cantareste 3.71 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt in general multumiti de acest aparat si sustin ca functioneaza in parametrii optimi, este usor de utilizat si de intretinut. Cafeaua este aromata, spuma fiind una densa si foarte delicioasa. Din punctul lor de vedere, este o achizitie buna si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Beko CEP5152B este un espressor eficient, ce reuseste sa prepare cafeaua pe gustul meu. Personal, mi-ar fi placut sa ofere ceva mai multa flexibilitate, insa se descurca foarte bine si asa, iar pretul de achizitie este unul destul de bun in raport cu eficienta sa.

Espressor manual Beko CEP5152B

Review pe scurt: Beko CEP5152B

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Dispozitiv spumare lapte
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *