25 iulie 2024
Statie de calcat Heinner HIS-1350P

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HIS-1350P este un fier de calcat rezonabil ca pret as spune, daca ar fi  sa il compar cu alte modele din aceeasi gama, cu atat mai mult daca pretul este si redus. Eficienta sa este una satisfacatoare, din punctul meu de  vedere, insa va propunem sa aflati multe informatii tehnice despre  produs inainte de a va forma o parere.

In primul rand, statia de calcat Heinner HIS-1350P este prevazuta cu o putere de 2200 W si un boiler de mare presiune de 4 bari. In principal, a fost conceput pentru a calca hainele eficient atat pe orizontala, cat si pe verticala. Din punctul meu de vedere, se descurca mai bine pe orizontala, insa aceasta este o regula general valabila pentru toate statiile sau fiarele de calcat. De asemenea, as mai adauga faptul, pentru a avea parte de o sesiune de calcat cat mai eficienta si anume netezirea tuturor cutelor doar printr-o singura trecere a aparatului pe suprafata lor, sa adaugati apa si sa calcati cu aburul pornit. Rezervorul de apa are o capacitate destul de mare, de 1.6 litri, fiind de apreciat faptul ca se poate detasa pentru o realimentare cat mai facila si confortabila.

Talpa ceramica permite o alunecare facila pe suprafata hainelor, indiferent de tipul materialului. Timpul de incalzire este de 3 minute, dupa care puteti incepe treaba. Din punctul meu de vedere, este foarte util indicatorul de nivel al apei, fiindca va puteti da seama mai usor cand trebuie realimentat rezervorul. In plus, aparatul beneficiaza si de sistem anti-calcar, asigurand o buna rezistenta.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.5 metri, in timp ce furtunul ajunge la  o lungime de 2 metri.

Pe de alta parte, statia de calcat prezinta un design foarte placut, fiind dispnibila in vairanta mov/alb. De asemenea, dispune de un maner foarte confortabil, ceea ce o face usor de manevrat.

Pareri de la clienti

Cumparatorii actuali au declarat ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul acestei statii de calcat, fiind foarte usor de manevrat. Emite un jet de abur suficient de puternic incat sa reuseasca indepartarea rapida a cutelor de pe haine. In plus, atunci cand nu doresc abur, il pot dezactiva accesand butonul de blocare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Heinner HIS-1350P este o statie de calcat avantajoasa prin prisma raportului calitate/pret ce presupune un mod de functionare eficient si o manipulare facila. Personal, imi place cum se descurca, a trecut toate testele si nu am intampinat niciun fel de probleme cu ea, motiv pentru care o recomand mai departe.

Statie de calcat Heinner HIS-1350P

Pareri pe scurt: Heinner HIS-1350P

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Jet de abur puternic
  • Functia anti-calcar
  • Usor de manevrat
  • Boiler din inox

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *