19 mai 2024
Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9581E0

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal Pro Express Ultimate Care GV9581E0 este o statie de calcat buna ce asigura rezultate bune si indepartare facila a cutelor. In principiu, se descurca bine atat pe materialele subtiri, cat si pe cele mai groase, insa va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii!

Statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9581E0 beneficiaza de abur  variabil de 160 g/min si un jet de abur  puternic de 550 g/minm reusind sa indeparteze si cutele mai persistente. Prin intermediul panoului de control amplasat la nivelul manerului, poti realiza mai usor setarile dorite, in momentul ini care treci de la un anumit tip de tesatura la altul. In plus, sistemul antipicurare protejeaza tesaturile impotriva petelor, in timp ce sistemul anticalcar asigura o durata de utilizare foarte mare aparatului.

Sistemul Protect are capacitatea de a transforma picaturile si eventualele scurgeri de apa in abur ce va patrunde in tesatura articolelor, indepartand eficient cutele. Talpa produsului este prevazuta cu tehnologia Durilium AirGlide autoclean ce permite alunecarea facila pe suprafata hainelor, ramanand curata un timp indelungat. In plus, atunci cand doresti sa o iei cu tine in deplasare, poate fi blocata si depozitata in siguranta.

Aburul de inalta presiune, 8 bari, permite penetrarea eficienta a tesaturii, reusind sa elimine cutele chiar si de pe hainele mai groase. Rezevorul de apa are o capacitate mare, de 1.9 litri, iar pentru ca este desabil poate fi realimentat foarte comod, oricand ai nevoie, fara sa intrerupi sesiunea de calcat. Talpa are nevoie de doar 2 minute pentru a se incinge, dupa care vei putea incepe treaba.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt, in mare parte, multumiti de eficienta acestei statii de calcat si declara ca isi face treaba foarte bine, asa cum de altfel se si asteptau. Indeparteaza rapid si usor cutele chiar si de pe articole mai groase cum ar fi jeansi, pantaloni si asa mai departe. Este usor de manevrat, iar manerul este confortabil, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Tefal Pro Express Ultimate Care GV9581E0 este o statie de calcat eficienta, care isi face treaba ireprosabil, asigurand o sesiune de calcat mai placuta. Personal, sunt multumita de performantele obtinute si de calitatea sa, insa, din punctul meu de vedere, pretul este usor cam piperat. Desi clientii actuali sustin ca este corect in raport cu calitatea oferita, parerea mea este ca ar fi mai avantajos achizitionat la o oferta buna.

Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9581E0

Review pe scurt: Tefal Pro Express Ultimate Care GV9581E0

9.3

Pret

8.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Talpa aluneca usor pe suprafata hainelor
  • Presiune mare
  • Jet de abur puternic
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Pret cam piperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *