25 mai 2024
Side by side Beko GN163022S

Side by side Beko GN163022S

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko GN163022S

Side by side-urile incep sa castige din ce in ce mai mult teren pe piata. Devin tot mai mult cautate, iar acest lucru se datoreaza, in primul rand, capacitatii de stocare atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului, cat si datorita functiilor si caracteristicilor performante cu care acestea sunt dotate. Este de la sine inteles ca ofera o incredere mare cumparatorilor, iar pe piata exista mai multe variante. In continuare, vom discuta pe larg despre side by side Beko GN163022S, un produs foarte bun si neasteptat de ieftin!

Design

In ceea ce priveste design-ul nu ar fi foarte multe de spus. Este un produs simplu, dar in acelasi timp, de o eleganta aparte. Este de culoare argintie, ceea ce face facila asortarea cu celelalte piese de mobilier. Manerele usilor sunt pozitionate vertical.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 182 x 91 x 72 cm ( l x L x A).

Specificatii

Beko GN163022S este cel mai ieftin side by side de pe piata, in acest moment, iar acest lucru, nu presupune o calitate inferioara, fata de alte modele. Prezinta un volum total de 558 de litri, fiind totodata, incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cu un consum anual aproximat la 462 kWh.

Dispune de sistemul de racire NeoFrost, dezghetarea realizandu-se in mod automat. Acest sistem face posibila emiterea unor curent de aer rece foarte fini, oferind aparatului o temperatura constanta, iar gheata pe peretii interior nu va mai exista. Atat temperatura, cat si umiditatea vor atinge un nivel optim, chiar si pentru evitarea formarii mucegaiului.

Frigiderul Beko GN163022S

 • detine un volum de 368 litri
 • este amplasat in partea dreapta
 • in partea de jos, se afla un compartiment inchis, destinat fructelor si legumele, pentru ca acestea sa isi mentina prospetimea un timp cat mai mare
 • in partea de sus, vei regasi 5 rafturi din sticla securizata si prevazute cu margini de protectie
 • usa este organizata cu ajutorul unor suporturi de plastic, in numar de 4, pentru recipiente mai mici, sticle, oua etc.

Congelatorul Beko GN163022S

 • are un volum de 190 litri
 • se regaseste in partea stanga
 • este mult mai incapator comparativ cu celelalte modele de side by side, tocmai datorita faptului ca nu are dozator pentru cuburi de gheata, castigand astfel minim 20 de litri
 • in partea de jos, sunt doua compartimente inchise speciale pentru peste, carne, fructe, legume etc fara a imprumuta aromele
 • in partea de sus, vei vedea 5 rafturi din sticla securizata
 • usa congelatorului este si ea foarte bine organizata cu trei suporturi de plastic unde vei putea pastra recipiente ceva mai mici ca dimensiuni
 • capacitatea de congelare este de 13 kg/24 ore

Pentru maxima siguranta, side by side-ul Beko GN163022S este dotat cu un sistem antibacterian, dar si cu sistem de control electronic si Functia Active Dual Cooling System.

Aparatul vine insotit de un suport pentru oua si tava pentru gheata.

Autonomia este de 9 ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi in deplina siguranta.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aparatul atinge 43 dB.

Parerea clientilor

Asa cum ne-am si asteptat, clientii sunt multumiti de acest aparat, fiind de-a dreptul eficient. Detine suficient spatiu de depozitare, este destul de silentios si alimentele vor fi mereu in maxima siguranta. Sunt incantati per total, iar raportul calitate/pret l-au estimat a fi excelent.

Concluzie

Side by side Beko GN163022S, NeoFrost, 558 l, Clasa A+, H 182, Silver este un electrocasnic excelent, care vine cu o capacitate generoasa si un pret foarte avantajos. Functioneaza in parametrii optimi, iar clientii nu au intampinat niciun fel de probleme, motiv pentru care il putem considera un produs fiabil si de incredere. Aici ai mai multe detalii despre produsul in cauza, dar si o oferta de pret excelenta.

 

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • pret avantajos
 • sistem NeoFrost

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *