25 iulie 2024
Side by side Beko GNE114612X

Side by side Beko GNE114612X

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko GNE114612X

Te-ai saturat ca de fiecare data cand vii de la cumparaturi sa nu ai loc suficient pentru a depozita mancarea? Este o problema cu care majoritatea familiilor ceva mai numeroase se confrunta, iar solutia este una singura – achizitionarea unui side by side. Este un aparat foarte eficient din acest punct de vedere si nu numai. In continuare, vom analiza in detaliu side by side-ul Beko GNE114612X.

Design

Acest model de side by side este prevazut cu un design elegant, din inox antiamprenta. Usile sunt prevazute cu cate un maner vertical, iar usa din stanga este dotata cu un panou electronic, de unde vei putea seta functiile, dar si temperatura pentru fiecare compartiment.

 

Specificatii

Beko GNE114612X este un side by side foarte performant, care vine la pachet cu o serie de caracteristici foarte interesante. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 455 kWh. Detine un volum total de 540 litri.

Este dotat cu sistem de racire de ultima generatie, astfel ca in fiecare zona vei regasi amplasate orificii, care vor imprastia aerul rece la nivelul fiecarui compartiment.

Filtrul anti-miros si functia de ionizare sunt perfecte pentru a neutraliza bacteriile, astfel incat alimentele sa se mentina proaspete un timp indelungat.

Nu lipseste nici tehnologia NeoFrost care impedica formarea ghetii pe peretii interiori, dar pastreaza si un nivel optim al temperaturii si umiditatii.

Semnal sonor te va avertiza de fiecare data cand vei uita involuntar usa deschisa. Astfel, alimentele vor fi in maxima siguranta.

Frigiderul Beko GNE114612X

 • inregistreaza o capacitate de 385 litri
 • il regasim in partea de sus
 • interiorul este organizat pe 3 rafturi din sticla care sunt extrem de rezistente si usor de curatat
 • sub aceste rafturi, regasim 4 compartimente inchise, unde vei putea depozita fructele si legumele in maxima siguranta
 • usile frigiderului sunt prevazute cu cate patru suportul din plastic, unde vei depozita sticle, alimente de mici dimensiuni, borcare sau oua.

Congelatorul Beko GNE114612X

 • detine un volum de 155 litri
 • il regasim in partea de jos
 • se regasesc patru compartimente inchise, unul mare deschis, unul mic si, desigur, dozatorul pentru gheata
 • compartimentele inchise vor fi ideale pentru alimentele care emana mirosuri si ar putea imprumuta si altora

Autonomia side by side-ului este de 15 ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, acesta nu se va dezgheta

Accesoriile care insotesc aparatul se refea la suportul pentru sticle, suportul pentru oua si tava pentru gheata.

Nivelul de zgomot maxim atins nu depaseste 46 dB.

Parerea clientilor

Clienti se declara pe deplin multumiti de acest aparat, sustinandu-i eficienta pe care o garanteaza si producatorii. Acum poti avea suficient spatiu pentru a iti depozita alimentele in deplina siguranta si beneficiezi si de cateva functii inteligente. Acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Side by side Beko GNE114612X, 540 l, Clasa A+, H 182, Inox antiamprenta este un aparat frigorific extrem de eficient, pe care il recomand cu incredere. Functioneaza fara niciun fel de probleme, dispune de sistem de dezghetare automat – NeoFrost, dar si de alte functii de luat in calcul. Atat frigiderul, cat si congelatorul iti pune la dispozitie un spatiu generos, iar pentru a afla si o oferta de pret accesibila, intra aici.

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

 • sistem NeoFrost
 • functii performante
 • functie ionizare
 • filtru anti-miros
 • capacitate generoasa

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *