24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Beko VCM7180T

Beko VCM7180T este un aspirator foarte practic atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. Asigura o aspirare eficienta, fiind destul de usor de manevarat. Insa descrierea nu se opreste aici, ci te asteptam sa ne urmaresti in continuare sa afli toate detaliile importante despre acest produs.

Design

Dispune de un design foarte placut si modern, carcasa fiind de culoare mov. Probabil acest design va atrage indeosebi femeile. Totodata, datorita rotilor de mari dimensiuni, aspiratorul va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul, facandu-l usor de transportat. Dimensiunile acestuia sunt de 36 cm latime, 45 cm inaltime si 30 cm adancime, avand o greutate de 7.4 kg.

Specificatii

Beko VCM7180T este un aspirator fara sac, ceea ce din punctul meu de vedere, presupune un mare plus. Sacul este inlocuit cu un recipient unde va fi colectata murdaria, ce va fi foarte usor de detasat si de golit. Totodata, acesta nu va atrage nici costuri ulterioare cum s-ar fi intamplat in cazul aspiratoarelor cu sac.

Aspiratorul are la baza filtrarea ciclonica ce se realizeaza in interiorul containerului de praf in doua etape. Prima data sistemul ciclonic separa particulele mari din aerul aspirat, iar ulteiror particulele mici sunt prinse si separate gratie celui de-al doilea sistem.

Asigura rezultate optime atat pe pardoseala dura, cat si pe covoare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, garantand un consum redus de energie electrica.

In plus, filtrul HEPA13 are capacitatea de a colecta peste 99% din particulele fine de praf, polen sau acarieni. De aceea, acest aspirator ar putea fi alegerea optima si pentru cei ce sufera de alergii. Acest filtru se inlocuieste la aproximativ un an.

Aspiratorul este echipat si cu o gama variata de accesorii precum peria turbo, accesoriul pentru spatii inguste, peria pentru covoare, duza pentru aspirarea perdelelor si suprafetelor delicate si peria pentru aspirarea tapiteriei.

Capacitatea de colectare este una impresionanta de 2.8 litri, avand o putere de 150 W. Astfel, nu va fi nevoie sa golesti foarte des recipientul, cu siguranta nu vei ajunge sa il umpli nici dupa o aspirare completa a casei.

Lungimea cablului este de 8 metri, astfel ca raza de operare ajunge pana la 11 metri.

Este un aspirator foarte bine pus la punct si din perspectiva nivelul de zgomot, astfel ca nivelul maxim nu depaseste 73 dB, ceea ce il transforma intr-un aspirator silentios.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de modul in care functioneaza acest aspirator si declara ca este suficient de puternic, silentios si dispune de o gama variata de accesorii. De asemenea, i-a incantat foarte mult ideea de aspirator fara sac si recunosc ca este mai practica. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Beko VCM7180T este un aspirator foarte bun, puternic si usor de manevrat, care isi face treaba in parametrii optimi. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat pentru ca functioneaza ireprosabil, este foarte bine dotata, incapator si silentios. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila pe care o poti verifica aici.

 

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • numar mare de accesorii
  • putere mare de aspirare
  • silentios
  • fara sac

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *