17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light CTF-900SS

Star-Light CTF-900SS este o cafetiera foarte practica in orice bucatarie, acolo unde membrii familiei obisnuiesc sa consume in mod regulat cafea. Este un aparat usor de utilizat si de intretinut, insa mai multe detalii le vei afla in continuare, pentru ca i-am facut o analiza detaliata.

Design

Aparatul dispune de un design foarte modern si placut, avand o carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru. Frontal, se afla panoul de control, prin intermediul caruia vei reusi sa realizezi toate setarile dorite.

Specificatii

Star-Light CTF-900SS este o cafetiera prevazuta cu o putere de 900 W si o capacitate a rezervorului de 1.5 litri. Gratie timer-ului, ai posibilitatea de a programa activitatea aparatului astfel incat cafeaua sa fie pregatita chiar inainte sa te trezesti.

Totodata, capacitatii de 1.5 litri, poti obtine pana la 3-5 cesti de cafea, bineinteles, acest lucru variind in functie de dimensiunea lor.

Iar daca ai folosit cafetiera si ai uitat sa o inchizi, atunci trebuie sa stii ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, fiindca aparatul este dotat cu oprire automata.

Componentele ce pot fi detasate, le poti adauga fara probleme in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca acest aparat isi face treaba in parametrii optimi. De asemenea, au audagat ca este usor de curatat si de folosit, apreciind raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Star-Light CTF-900SS este o cafetiera interesanta, ce poate fi o alternativa de luat in calcul. Este usor de utilizat, practica si utila in orice locuinta unde se obisnuieste consumul cafelei. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

 

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • design modern
  • usor de utilizat
  • usor de curatat
  • pret mic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *