24 aprilie 2024
Blender personal Biovita Legend-800

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Biovita Legend-800 este un blender foarte bun realizat din materiale de calitate cu ajutorul caruia puteti prepara smoothie-uri si alte retete delicioase simplu si rapid. Poate fi o solutie excelenta si pentru cei mai pretentiosi, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Blender-ul Biovita Legend-800 este un model elegant cu ajutorul caruia puteti pregati foarte usor diverse retete de smoothie-uri de fructe si legume, sucuri cu gheata, bauturi pentru micul dejun sau pentru antrenamente. Modul de utilizare este foarte simplu, fiind necesara doar adaugarea ingredientelor si aparea pe un buton. Dispune de un buton pentru macinarea ingredientelor mai moi si un buton pentru macinarea celor dure.

Aparatul vine la pachet cu doua recipiente portabile realizata din Tritan Copolyester fara BPA ce pun la dispozitie o capacitate de 600 de ml. Practic, dupa ce ati terminat de prepat continutul, il detasati, puneti capacul si il puteti lua cu voi oriunde.

Lamele blender-ului sunt fabricate din inox si pot marunti si ingrediente mai tari precum gheata. Recomandarea producatorilor este ca in momentul in care vreti sa maruntiti ingrediente mai dure, inclusiv gheata, sa adaugati in putin lichid.

In timpul utilizarii, aparatul este foarte echilibrat si stabil, iar la final, recipientele pot fi spalate fie manual, fie in masina de spalat vase.

Concluzii si Pareri de la clienti

Biovita Legend-800 este un blender foarte bun prevazut cu recipiente portabile pe care le veti putea lua cu voi oriunde. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca este intr-adevar fabricat din materiale de calitate, durabile si reuseste sa proceseze la fel de bine atat  ingredientele dure, cat si cele mai moi. Este usor de folosit si de curatat, iar marele avantaj  este acela ca recipientele le pot lua cu ei. Prin urmare, recomanda produsul si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Blender personal Biovita Legend-800

Review pe scurt: Biovita Legend-800

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Recipiente portabile
  • 2 trepte de putere
  • Materiale rezistente
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *