25 mai 2024
Combina frigorifica Tesla RC3100H

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tesla RC3100H este o combina frigorifica spatioasa si foarte bine organizata, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte atractiv. Daca este o varianta optima si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Combina frigorifica Tesla RC3100H este prevazuta cu o capacitate totala de 302 litri distribuita intre frigiderul propriu zis 219 litri si congelator 83 de litri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic scazut.

Tesla RC3100H review

In partea de sus se afla zona frigiderului care este foarte bine organizata dispunand de doua lazi si trei rafturi ce pot sustine si vase mai voluminoase. Usa este prevazuta, deopotriva, cu trei rafturi spatioase unde puteti depozita recipiente mai mici.

Congelatorul este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise unde puteti depozita alimentele in functie de natura lor, fara sa mai faca schimb de mirosuri si arome intre ele.

Totodata, este prevazuta cu un design in stil italian, fiind realizata in colaborare cu o echipa de designeri italieni, ce au dorit sa obtina un aspect contemporan ce se poate integra cu usurinta in decor. Usile sunt prevazute cu manere integrate ce ofera un plus de eleganta.

Dimensiunile combinei sunt de 60.5 cm latime, 60.5 cm adancime si 185.8 cm inaltime, avand o greutate de 58 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla RC3100H este o combina frigorifica spatioasa si bine organizata ce vine la pachet cu un pret avantajos. Cumparatorii sunt incantati de produs si delcara ca este realizat din materiale de calitate, raceste foarte bine si este foarte silentioasa. O recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Combina frigorifica Tesla RC3100H

Review pe scurt: Tesla RC3100H

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Bine organizata
  • Silentioasa
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *