19 mai 2024
Aspirator vertical Concept VP6010

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Concept VP6010 este un aspirator vertical care va poate simplifica munca pentru a termina mai rapid curatenia in locuinta. Este un dispozitiv usor de manevrat, prevazut cu accesorii diverse pentru a face fata oricarei provocari.

Aspiratorul vertical Concept VP6010 este un model echipat cu motor BLDC fara perii care asigura un mod de operare mai silentios, este mai eficient din punct de vedere energetic si asigura o durata de viata indelungata. Pune la dispozitie patru nivele de putere – putere scazuta, putere scazuta + turbo, puteremare, putere mare + turbo pe care o veti putea regla in functie de tipul suprafetei aspirate. Podelele dure necesita o putere de aspirare mai mica, in timp ce covoarele si mochetele au nevoie de o putere mai mare. Sacul clasic a fost inlocuit uc un recipient mult mai practic ce pune la dispozitie o capacitate de colectare de 400 de ml. Se detaseaza usor pentru a indeparta simplu si rapid murdaria.

Autonomia obtinuta este de aproximativ 30 de minute si poate varia in functie de modul in care folositi aspiratorul. Incarcarea completa a acestuia dureaza aproximativ 3 ore si jumatate.

Puteti transforma numaidecat aparatul intr-un aspirator de mana, unde puteti aspira local zone mai dificile. Puteti aspira inclusiv tapiteria, rafturile , sertarele si asa mai departe.

Vine la pachet cu o gama foarte variata de accesorii printre care peria turbo motorizata PET ideala mai ales pentru cei care au animale de companie in locuinta, duza cu LED ce ofera o vizibilitate mai buan suprafetelor pe care le aspirati, duza cu fanta lunga si scurta pentru curatarea zonelor greu accesibile sau duza cu perie pentru curatarea prafului de pe mobilier, carti ori tastatura. Totodata, este prevazut si cu suport de perete pentru reincarcare, iar data montat, veti putea atarna aspiratorul atunci cand nu este folosit. In plus, deserveste si ca statie de incarcare.

Filtru HEPA 13 asigura o calitate mai buna a aerului in locuinta, avand capacitatea de a retine particulele de praf, alergeni, bacterii, eliberand ulterior un aer mai curat.

Concept VP6010 review

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept VP6010 este o solutie practica pentru orice locuinta, ce va va ajuta sa aspirati mai usor intreaga casa. Cumparatorii sunt de parere ca este un dispozitiv indispensabil, mult mai usor de manevrat decat aspiratorul clasic de care sunt foarte multumiti. Aspira eficient toate tipurile de suprafete, este usor de folosit si vine la pachet cu o gama variata de accesorii. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.Aspirator vertical Concept VP6010

Review pe scurt: Concept VP6010

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de accesorii
  • Filtru HEPA
  • 4 trepte de putere
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *