25 iulie 2024
Aspirator de mana Concept VP4380

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Concept VP4380 este un aspirator de mana extrem de util si de eficient cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia in locuinta mai usor, aspirand fara efort zone greu accesibile. In plus, poate fi ajutorul de nadejde si pentru cei care au copii mici sau animale de companie.

Aspiratorul Concept VP4380 pune la dispozitie o putere destul de mare incat sa puteti aspira cu usurinta divevrse zone din locuinta. Eficienta acestuia sporeste si datorita tehnologiei ciclonice care capteaza excelent murdaria. Datorita periei motorizate, aceasta poate curata foarte bine chiar si parul provenit de la animalele de companie. De asemneea, cele trei duze de dimensiuni diferite vor face ca aparatul sa fie potrivit in orice situatie, fie ca doriti sa aspirati zone inguste, praful de pe carti, rafturi sau tastatura calculatorului.

Produsul este prevazut cu acumulator Li-Ion de 2200 mAh ce pune la dispozitie o autonomie de 35 de minute. De asemenea, beneficiaza de doua trepte de putere adaptabile in functie de necesitate. Capacitatea de colectare a recipientului de murdarie este de 450 ml.

Aparatul integreaza filtru HEPA care are capacitatea de a retine eficient particulele nocive din aer, astfel incat aerul eliberat ulterior, va fi considerabil mai curat. Astfel, poate fi o alegere excelenta si pentru cei care se confrunta cu alergii sau chiar astm.

Aspiratorul de mana Concept vine la pachet cu o gama completa de accesorii si anume: peria turbo motorizata pentru blana animalelor, duza lunga cu adaptor, duza scurta, duza cu fanta, duza cu perie, consola de perete pentru reincarcare si adaptor.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul de mana Concept VP4380 este un model excelent, un real ajutor fie ca esti parinte sau iubitor de animale. Cumparatorii sustin ca datorita lui pot intretine curatenia mai usor, este practic si eficient, exact ceea ce aveau nevoie. Puterea de aspirare este buna si apreciaza gama variata de accesorii din dotare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.Aspirator de mana Concept VP4380

Review pe scurt: Concept VP4380

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Tehnologie ciclonica
  • Gama variata de accesorii
  • Putere de aspirare buna
  • Filtru HEPA

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *