22 iunie 2024
Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Concept VP4210 este un aspirator fara fir care va poate ajuta sa curatati intreaga locuinta cu mai putin efort, in primul rand, datorita flexibilitatii pe care o presupune lipsa cablului de alimentare. Daca este sau nu o optiune foarte buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Aspiratorul vertical Concept VP4210 este prevazut cu o putere de aspirare de 90 W si dispune de acumulator reincarcabil ce ofera o autonomie de 40 de minute. Aceasta este suficient de mare incat sa permita aspirarea completa a unui apartament, iar pe de alta parte, are nevoie de 3 ore si jumatate pentru reincarcarea completa a acumulatorului. In acelasi timp, murdaria este colectata intr-un recipient foarte practic ce ofera o capacitate de 300 de ml si care este foarte usor de detasat pentru a il curata simplu si rapid.

Spre deosebire de alte modele, acest aspirator are capacitatea de a aspira si a sterge podeaua in acelasi timp. Practic, aparatul in discutie poate fi folosit oricand pe post de aspirator vertical, mop sau chiar aspirator de mana.  Pentru a il folosi pe post de mop, trebuie sa umpleti rezervorul pentru apa si sa montati duza pentru aspirare, iar ulterior apasand butonul de pe rezervor, veti putea sterge si aspira simultan. Aspiratorul de mana este si el foarte practic intrucat permite aspirarea mai facila a setarelor, tastaturii, tapiteriei ori chiar masinii.

Concept VP4210 review

Avand la baza tehnologia ciclonica, praful si muradria sunt mutate direct in recipientul de colectare a aspiratorului. Peria turbo motorizata este ideala pentru a aspira mai bine orice fel de covor si poate fi de un real folos mai ales pentr ucei care au copii sau animale de companie. Mai mult decat atat, aspiratorul este preavzut si cu iluminare LED ce ofera o mai buna vizibilitatea asupra zonelor pe care le aveti de aspirat pentru a putea observa orice firicel de praf.

Totodata, sistemul de filtrare este prevazut cu filtru HEPA ce are capacitatea de a retine particulele nocive din aer eliberand ulterior un aer mai curat si mai sanatos.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul vertical Concept VP4210 este o varianta de produs care va poate simplifica munca, ajutandu-va sa curatati casa mai usor si mai rapid. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere buna optand pentru acest model care a corespuns cu  neovile pe care la aveau. Au declarat ca este usor de manevrat, aspira bine si spala bine, oferind o flexibilitate excelenta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Aspirator vertical cordless 3 in 1 Concept VP4210

Review pe scurt: Concept VP4210

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirator vertical, aspirator de mana si mop
  • Usor de folosit
  • Aspirare eficienta
  • Tehnologie ciclonica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *