19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Biovita MX-6000D este un blender profesional util in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti prepara mai usor si mai rapid diferite tipuri de retete. Vine la pachet cu functii ingenioase despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Blender-ul Biovita MX-6000D prezinta o putere de 1500 W si poate atinge o viteza de pana la 28000 de rotatii pe minut. Capacitatea vasului din dotare este de 2 litri si este realizat din tritan. Unul dintre cele mai importante avantaje se refera la protectia fonica, fiind mai silentios decat alte modele similare.

De asemenea, vine la pacchet cu patru programe prestabilite: smoothie, milkshake, macinare si spargerea ghetii. Programele din dotare va permit sa controlati intregul proces pentru a obtine continutul dorit. Mai mult decat atat, va permite sa creati program personalizat astfel incat sa puteti prepara bauturile dorite exact asa cum va doriti.

Mai mult decat atat, inlcude interfata tactila si modenra care este foarte usor de folosit si va permite sa setati programele si sa controlati viteza de procesare foarte simplu.

Este un dispozitiv foarte usor de utilizat si de curatat, fiind util in orie bucatarie. Totodata, dimensiunile acestuia sunt de 50 cm inaltime, 26 cm lungime si 22 cm adancime, avand o greutate de 7.3 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Blender-ul profesional Biovita MX-6000D este un aparat electrocasnic bun ce asigura performante excelente. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul marunteste foarte bine ingredientele, atat cele tari, cat si cele moi. Este usor de folosit, rezistent si foarte practic in orice bucatarie. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere, fiind o solutie eficienta si pentru cei cu copii mici, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Biovita MX-6000D

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Fiabil
  • Puternic
  • 4 programe prestabilite
  • Usor de folosit si de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *