25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Arctic AK54305M30MT este o combina frigorifica bine organizata ce poate oferi conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mult timp. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Combina frigorifica Arctic AK54305M30MT este prevazuta cu o capacitate totala de 291 litri si face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum redus. Puteti regla foaret usor temperatura din interiorul aparatului, datorita termostatului reglabil din dotare.

Arctic AK54305M30MT reviewZona frigiderului ofera o capacitate de 204 litri si este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, respectiv, in partea de jos, dispune de o lada pentru vegetale. Usa include patru rafturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimenisuni si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 87 de litri si este prevazuta cu trei compartimente inchise, astfel ca puteti depozita alimente in functie de natura lor pentru a nu imparti mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

De asemenea, acest  model de combina frigorifica ofera o autonomie destul de mare de 16 ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, presupune un mod de operare silentios, inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 54 cm latime, 57.4 cm adancime si 181.3 cm inaltime, avand o greutate de 55 de kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AK54305M30MT este o combina frigorifica eficienta ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca raceste si ingheata bine, este silentioasa si bine organizata. O recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Arctic AK54305M30MT

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizata
  • Silentioasa
  • Economica

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *