19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unui congelator bun pentru a suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor? Arctic AC60250M30W+ ar putea fi o optiune foarte buna ce ofera o capacitate generoasa si un mod eficient de operare. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Congelatorul Arctic AC60250M30W+ are o capacitate de 215 litri si este prevazut cu sase compartimente tip ladite ce va vor permite sa depozitati alimentele in functie de natura lor, fara a face schimb de mirosuri si arome intre ele. De asemenea, aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un mod de functionare economic. In plus, producatorii ofera  si niste estimari conform carora consumul enegetic anual este undeva la 256 kWh.

Arctic AC60250M30W+ review

Este prevazut cu termostat ce va permite sa reglati temperatura din interiorul aparatului. In acelasi timp, functia Fast Freeze ajuta la congelarea rapida a alimentelor proaspete.

Aparatul poate fi depozitat si in incaperi neincalzite, putand fata fata unor temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

Un alt avantaj se refera la usile reversibile ale aparatului, care pot fi montate pe ce parte doriti sau va obliga spatiul. Mai mult decat atat, ofera si o autonomie mare ce ajunge la 16 ore. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14 kg. Presupune si un mod silentios de operare, nivelul maxim nedepasind 37 dB.

Dimensiunile congelatorului sunt de 59.5 cm latime, 59.2 cm adancime si 151 cm inaltime, avand o greutate de 51.5 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AC60250M30W+ este un congelator bun unde puteti depozita o cantitate generoasa de alimente in cele mai bune conditii. Cumparatorii sunt multumiti de el si susitn ca isi face treaba excelent. Ingheata bine, este silentios si foarte bine organizat, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda, astfel, mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Arctic AC60250M30W+

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios si bine organizat
  • Termostat reglabil
  • Usi reversibile
  • Economic si silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *