19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ATF905WN este un frigider cu o usa, potrivit pentru spatii restranse gratie dimensiunilor compacte. Poate fi o solutie eficienta pentru o casa de vacanta sau in cazul in care nu aveti nevoie de o capacitate foarte mare de depozitare a alimentelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare, pentru a afla mai multe informatii utile.

Frigiderul cu o usa Arctic ATF905WN pune la dispozitie o capacitate de 89 de litri si prezinta trei rafturi din sticla rezistenta, iar in partea de jos, o lada in care puteti depozita pachete mai mici. In partea de sus, regasim congelatorul. Totodata, usa acestuia prezinta patru rafturi din plastic unde puteti depozita caserole mici, sticle, doze si asa mai departe.

Arctic ATF905WN review

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 85 kWh.

Datorita termostatului reglabil, puteti seta foarte usor temperatura din interior. Astfel, veti avea un control mai facil asupra conditiilor de depozitare a alimentelor. Mai mult decat atat, sistemul de iluminare LED asigura o buna vizibilitate, dar si un consum energetic mai mic. In plus, presupune si un mod de functionare foarte silentios, inregistrand maxim 39 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 84 cm inaltime, 48 cm latime si 50 cm adancime.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul Arctic ATF905WN este un aparat frigorific eficient ideal pentru o familie mica sau chiar pentru chiriasi. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca isi face treaba eficient. Sustin ca raceste bine si apreciaza foarte mult modul foarte economic si silentios de operare. Astfel, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Arctic ATF905WN

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Racire eficienta
  • Foarte economic
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *