25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko GNO4331XPN este un side by side spatios si bine organizat prevazut cu functii moderne ce poate asigura conditiile optime astfel incat alimentele sa fie pastrate in deplina siguranta.

Frigiderul side by side Beko GNO4331XPN ofera o capacitate totala de 442 litri. Este prevazut cu tehnologia Neo Frost Dual Cooling care ofera cele mai bune conditii de pastare a alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Aceasta impiedica transferul de mirosuri si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, precum si la restabilirea rapida a temperaturii interioare dupa deschiderea usii.

Prin intermediul display-ului touch din dotare, puteti seta foarte usor temperatura din interiorul aparatului. Functia de racire rapida va permite sa raciti rapid alimentele, in timp ce functia de congelare rapida permite congelarea in timp util a alimentelor proaspete. Functia Vacantion Mode permite economisirea energiei atunci cand sunteti plecati in vacanta.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 287 kWh.

Beko GNO4331XPN review

Frigiderul propiu-zis ofera o capacitate de 291 litri si este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine si articole voluminoase, precum si compartimente pentru fructe si legume. Usa include si ea trei rafturi din plastic unde puteti depozita caserole mici, sticle, borcane etc.

Congelatorul dispune de o capacitate de 151 litri si este prevazut cu patru rafturi si doua ladite inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor. Si la nivelul usii exista patru rafturi unde puteti aseza pachete de mici dimensiuni. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Autonomia aparatului ajunge la 10 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate in deplina siguranta. De asemenea, presupune si un mod de operare silentios inregistrand maxim 39 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 90 cm latime, 59 cm adancime si 177 cm inaltime.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko GNO4331XPN este un side by side spatios si bine organizat ce poate oferi cele mai bune conditii de depozitare a alimentelor. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si sustin ca isi face treaba excelent. Raceste si congeleaza foarte bine, este bine organizat, include functii utile si este foarte economic. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Beko GNO4331XPN

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Spatios
  • Bine organizat
  • Functie congelare rapida, inghetare rapida, Vacation Mode
  • Economic si silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *