19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko GNO4031GS  este un frigider side by side prevazut cu functii moderne ce ofera o capacitate generoasa si conditii optime pentru depozitarea alimentelor in siguranta. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Frigiderul side by side Beko GNO4031GS  prezinta o capacitate de 401 litri si face parte, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, din clasa E. Consumul energetic anual este de doar 280 kWh.

Tehnologia NeoFrost Dual Cooling prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost ofera cele mai bune conditii de conservare, dar si o eficienta energetica foarte buna. Racirea se realizeaza datorita curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Astfel, impiedica amestecul de mirosuri si contribuie la distribuirea uniforma a umiditatii, respectiv la resptabilirea rapida a temperaturii din interior dupa deschiderea usii.

In acelasi timp, datorita compresorului ProSmart, aparatul asigura o functionare foarte silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

 Beko GNO4031G review

Zona frigiderului prezinta o capacitate de 277 litri si se afla localizata in partea de sus. Prezinta trei rafturi din sticla securizata care pot sustine si articole mai voluminoase. Usa include sase rafturi din plastic unde puteti depozita recipiente mai mici, borcane, oua etc.

Zona congelatorului ofera o capacitate de 150 de litri si este prevazuta sase compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor fara sa faca schimb de arome si mirosuri intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 16 kg.

De asemenea, ofera un mod de functionare foarte silentios, inregistrand maxim 39 dB.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul side by side Beko GNO4031GS este un aparat frigorific bine organizat cu un design inovator si performante pe masura. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si confirma faptulc a functioneaza excelent. Este destul de spatios pentru nevoile lor, economic, silentios si usor de reglat, exact ceea ce cautau. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko GNO4031GS

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • NeoFrost Dual Cooling
  • Silentios
  • Economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *