19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AEM5611DTLA este un aragaz  mixt cu randament foarte bun ce poate constitui o alternativa de luat in calcul. Dar mai intai, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Plita argazului Arctic AEM5611DTLA este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Prezinta gratare mari ce pot oferi o buna stabilitate vaselor. De asemenea, aceasta este alimentata cu gaz, motiv pentru care a fost impementat sistemul de siguranta care opreste alimentarea cu gaz in cazul in care arzatorul se stinge accidental.

Cuptorul aragazului Arctic AEM5611DTLA este alimentat cu energie electrica, ceea ce ofera mai multa siguranta, dar si un gatit uniform. Include functia timer care va permite sa presetati durata de coacere, prevenind astfel coacerea excesiva. Sistemul de iluminare ofera o buna vizibilitate asupra continutinului fara sa fie nevoie sa deschideti usa aparatului de fiecare data.

Dimensiunile aragazului sunt de 50 cm latime, 60 cm adancime si 85 cm inaltime.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AEM5611DTLA este un model de aragaz mixt care functioneaza eficient si care ar putea reprezenta o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Plita functioneaza perfect, iar cuptorul ofera o coacere uniforma si rapida. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Arctic AEM5611DTLA

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer
  • Sistem siguranta
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *