13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Biovita Vegamax eset un aparat foarte practic mai ales pentru parintii cu copii mici caci cu ajutorul sau puteti prepara foarte usor supa crema si alte retete savuroasa pentru cei mici. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Aparatul Biovita Vegamax este aseamanator unui blender, fiind un model simplu si fiabil. Include program special pentru prepararea laptelui vegetal la rece, fiind excelente si pentru cei raw vegani. De asemenea, dispune si de trei programe pentru preparara supelor: pentru supe normale, supe crema si supe extra fine.

Este prevazut cu o cana destul de mare de 1.3-2 litri, suficienta pentru o familie cu 3-5 persoane. In doar 25 de minute aparatul poate prepara automat o supa crema delicioasa. In ceea ce priveste prepararea laptelui vegetal cu incalzire, puteti prepara lapte de soia, de migdale, de alune, de orz, de orez, de ovaz sau de alte seminte.

Utilizarea aparatului este foarte simpla, trebuie doar sa adaugati ingredietnele dure si apa, iar acesta se va ocupa des restul.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara sita de filtrare, cupa de masurare, cablul de alimentare si brosura cu retete. Mai mult decat atat, include si functia de oprire automata pentru o utilziare sigura si panou digital cu o interfata foarte intuitiva.

Dimensiunile aparatului sunt de 32 cm inaltime, 19 cm lungime si 19 cm adancime, avand o greutate de 2.5 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Biovita Vegamax este un aparat pentru supa crema si lapte vegetal foarte practic si usor de folosit excelent atat pentru cei care vor sa adopte un stil de viata sanatos, cat si pentru parintii cu copii mici. Cumparatorii sunt de parere ca este un dispozitiv foarte bun, cu ajtuorul caruia pot prepara o multime de retete delicioase. De asemenea, apreciaza capacitatea mare, putand prepara pana la 2 litri de continut si usurinta in utilizare, respectiv, in intretinere. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Biovita Vegamax

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usurinta in utilizare
  • Programe presetate
  • Oprire automata
  • Capacitate generoasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *