25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Blender-ul cu mixare in vid Biovita Vacuum este un aparat ingenios care va poate ajuta sa pregatiti simplu si rapid cele mai cremoase si fine preparate. Totodata, trebuie sa stiti ca tehnologia de mixare in vid reduce oxidare si impiedica incoporarea bulelor de aer in preparate. Astfel, continutul rezultat este mai bogat in substante nutritive comparativ cu cel obtinut de blenderele clasice.

Blender-ul Biovita Vacuum este excelent pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata sanatos. Prezinta o putere de 1300 W si integreaza un vas din sticla ce ofera o capacitate de 1.5 litri. Totodata, acesta reuseste sa atinga 30.000 de rotatii pe minut. Marunteste si omogenizeaza foarte bine fructele, legumele si chiar cuburile de gheata.

Aparatul videaza continutul vasului inainte de macinare. Ina cest fel, preparatele nu  mai intra in contact cu aerul, iar continutul obtinut este mai bogat in vitamine si nutrienti. Pompa pentru vidat se afla la baza mixerului. Aceasta porneste si sie opreste de pe panoul de control al aparatului.

Dupa eliberarea aerului din recipient, puteti alege oricare dintre cele sapte programe de mixare predefinite. Inlcude sase niveluri de putere si functia Pulse.

De asemnea, este dotat cu un motor puternic si rezistent ce asigura performante constante in timp. Blender-ul este foarte usor de utilizat si de curatat.

Pachetul include baza blender-ului, vasul de amestecare din sticla cu capacitatae de 1.5 litri prevazut cu capac, vasul portabil de 0.8 litri cu capac, furtunul pentru vidare si manualul de utilizare. Dimensiunile aparatului sunt de 22 x 23 x 41 cm (l x L x H) alaturi de o greutate de 4.8 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Blender-ul cu mixare Biovita Vacuum este un aparat excelent cu ajutorul caruia puteti prepara cele mai sanatoasa si delicioase smoothie-uri, supe crema si asa mai departe. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si confirma ca este un aparat foarte bun. Are o putere mare, este usor de folosit, iar cu ajutorul sau au putut prepara o gama variata de retete savuroase. Tot cu ajutoul acestuia, prepara adesea si mesele bebelusilor. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Biovita Vacuum

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • 7 programe predefinite
  • Mixare in vid
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *