25 mai 2024
Aspirator auto Black&Decker ADV1200

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Black&Decker ADV1200 este un aspirator rezonabil din punct de vedere calitativ, special conceput pentru aspirarea interiorului masinii, care se conecteaza la priza automobilului. Este usor de folosit, dar si de manevrat, fiind un ajutor de incredere pentru cei ce pun accentul pe curatenie in interiorul masinii.

Puterea de aspirare nu este una foarte mare, insa, personal, sunt de parere ca este suficienta pentru a reusi sa indepartam murdaria de pe covorasele masinii si din tapiterie. Avand un furtun flexibil si perie speciala pentru curatarea zonelor greu accesibile, este mai usor sa patrundem in zone precum cele de sub scaunele din fata, colturi si asa mai departe. Un plus ar fi si faptul ca tubul de aspirare este destul de lung si putem ajunge fara probleme pana la portbagaj.

Actiunea ciclonica gratie fortei centrifuge este benefica prin prisma faptului ca praful este captat de un filtru special, astfel incat puterea de aspirare nu va fi alterata, oferind performante bune mai mult timp. Toata murdaria adunata va fi condusa catre un recipient ce se detaseaza foarte usor si pe care va trebui sa il golesti la cosul de gunoi, dupa care poti atasa recipientul la loc.

Cablul de alimentare are o lungime de pana la 4.9 metri. Dupa cum spuneam anterior, este suficient de mare pentru a putea ajunge pana la portbagaj. La final, dupa terminarea sesiunii de aspirare, cablul se va infasura la baza aspiratorului. Manerul este unul destul de ergonomic, fiind foarte confortabil in timpul utilizarii.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un produs destul de bun, iar ceea ce le place cel mai mult este faptul ca se poate manevra foarte usor, dar la final, se curata foarte rapid. De asemenea, confirma faptul ca respectivul cablu de alimentare este suficient de lung incat odata conectat la priza masinii pot ajunge pana la portbagaj fara niciun fel de probleme. In plus, au mai adaugat ca reusesc sa curete destul de usor si zonele greu accesibile, iar acest lucru se datoreaza accesoriilor speciale din dotare. In consecinta, isi fac treaba destul de bine cu ajutorul acestui produs si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Black&Decker ADV1200 este un aspirator decent, cu care ne putem face treaba fara probleme, iar daca ne raportam si la pret, personal, chiar cred ca merita. Nu este un produs cu foarte mari pretentii, insa pentru o masina se potriveste foarte bine. Prin urmare, recomand acest produs.

Aspirator auto Black&Decker ADV1200

Recenzii pe scurt: Black&Decker ADV1200

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesorii utile
  • Usor de manevrat
  • Curatare facila
  • Cablu de alimentare destul de lung

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *