23 mai 2024
Espressor manual DeLonghi EC 156.B

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

DeLonghi EC 156.B este un espressor manual care pe mine m-a surprins in mod placut, fiindca s-a dovedit a fi mai bun decat m-as fi asteptat. Cafeaua preparata are un gust intens, exact pe placul meu fiindca prefer cafelele ceva mai aromate in detrimentul celor foarte slabe.

Pentru ca nu este un aparat  mare, poate reprezenta o alternativa atat pentru propria bucatarie, cat si pentru un birou. In principiu, putem pregati cafeaua in cesti, fiindca acele cani foarte inalte ar putea sa nu incapa sub dozator. Putem pregati diverse tipuri de bauturi cum ar fi espressor, cappuccino sau latte macchiato. Va garantez ca fiecare dintre aceste bauturi pe care le putem pregati au un gust foarte bun. De asemenea, putem pregati cu ajutorul sau una sau doua cesti, in functie de preferinte.

Prezinta un rezervor cu o capacitatea de 1 litru, puterea aparatului fiind de 1100 W, iar presiunea de 15 bari. Ca o recomandare pe care v-as face-o in vederea obtinerii unei cafele cat mai delicioase este sa adaugati cafea macinata mediu. Am remarcat ca in cazul in care cafeaua este macinata mult prea fin, aparatul se poate bloca, putand fi fortat. Pe de alta parte, la polul opus se afla situatia in care avem cafea macinata prea grosier. In acest caz, extractia ar putea sa nu fie completa. Am testat diverse marci de cafea, insa aici depinde de preferintele fiecaruia dintre voi, in cazul in care preferati anumite marci.

Panoul de control este amplasat frontal, iar interfata acestuia este una foarte intuitiva, aparatul fiind foarte usor de setat. De asemenea, este prezent si dispozitivul de spumare al laptelui, util mai ales pentru cei care iubesc cafeaua cu lapte.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat foarte bun, care reuseste cu brio sa prepare cafeaua exact pe gustul lor. Apreciaza faptul ca spuma cafelei este una densa, iar bautura preferata este foarte aromata. In plus, aparatul nu ocupa mult spatiu de depozitare si este foarte usor de folosit si de intretinut. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Recomand cu incredere espressor-ul DeLonghi EC 156.B pentru ca este un model care mi-a placut foarte mult, ce prepara cafeaua neasteptat de bine. Este foarte usor de setat, iar pentru rezultate cat mai bune, alimentati-l cu cafea macinata mediu. In plus, pretul de achizitie este foarte bun in raport cu calitatea oferita.

Espressor manual DeLonghi EC 156.B

Review pe scurt: DeLonghi EC 156.B

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Cafea foarte aromata
  • Pot fi pregatite simultan 2 cesti
  • Usor de setat
  • Dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *