13 aprilie 2024
Hota incorporabila telescopica Franke FTC 601 WH/GL

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Franke FTC 601 WH/GL este o hota telescopica foarte interesanta care vine la pachet cu performante foarte bune, fiind pregatita sa iti vina in ajutor. Despre Franke cred ca ati mai auzit si nu as vrea sa intru foarte mult in detaliu, vreau doar sa amintesc ca in momentul de fata, reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrice de uz casnic, consolidandu-si pozitia pe pietele europene.

Acest model de hota va fi integrat in mobila, prezentand un design foarte modern cu panel din sticla de culoare alba si constructie din metal. Se evidentieaza si prin prisma tehnologiile avansate pe care le are la baza, ce ii asigura performante ridicate la evacuarea aerului din bucatarie, inregistrand un consum energetic mic.

Panoul de control cu actionare clasica este amplasat in partea frontala, prezentand control mecanic, fiind foarte usor de folosit si de setat.  De asemenea, hota prezinta un aspect robust cu iluminare tip LED 2×2 W ce va oferi o mai buna vizibilitate asupra preparatelor. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A pentru iluminare si beneficiaza de doua filtre din aluminiu ce capteaza grasimea avand o eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre capteaza particulele de grasime din aburi, care in caz contrar s-ar condensa pe peretii interiori ai hotei si ai tubulaturii, iar cu timpul ar putea curge ca o mazga lipicioasa. Aceste filtre sunt lavabile si pot fi curatate inclusiv in masina de spalat vase, atunci cand este necesar.

Franke FTC 601 WH/GL beneficiaza de sistem de ventilatie cu functie dubla, ce extrage vaporii in mod uniform, producand o aerisire rapida. Aerul captat este extras si dispersat in exterior sau interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 12 cm. In timpul functionarii hotei este esential sa deschidem geamul din bucatarie sau o usa pentru a permite patrnderea aerului curat, astfel incat sa asigurand un flux corespunzator. In cazul in care nu se asigura volumul de aer necesar, hota nu va putea functiona in parametrii normali, iar pe de alta parte, ii solicitam si motorul. In plus, se recomanda ca circuitul de eliminare al aerului sa fie cat mai scurt si drept, fara coturi. In ceea ce priveste conducta de aer, ar fi de preferat sa se utilizeze tevi neteda. In cazul in care optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, aerul extras este filtrat in plus prin doua filtre din carbon activ ce neutralizeaza mirosurile neplacute. Filtrele de carbune asigura un aer proaspat si curat.

Hota Franke FTC 601 WH/GL prezinta o putere totala de 144 W, inregistrand un consum energetic de doar 85 kWh/an, incadrandu-se in clasa de eficenta energetica D. Motorul din dotare este prevazut si cu protectie termica fixata la 120 de grade Celsius, declasandu-se in momentul in care se va atinge aceasta temperatura.

De asemenea, as putea spune ca este un model destul de silentios care pe cele trei trepte de ventilare inregistreaza 58, 64 respectiv 69 dB. Puterea de ventilare este de minim 255 mc/h si de maxim 380 mc/h. Se recomanda montarea hotei la o distanta de minim 65 cm fata de o plita electrica si de minim 75 cm fata de o plita pe gaz. Totodata, este bine de stiut ca modelul in discutie este potrivit pentru bucatarii cu suprafete de pana la 14-15 mp.

Atunci cand optam pentru modul recirculare, puterea de absorbtie scade cu aproximativ 10%. Acest mod poate fi ales in sezonul rece mai mult.

Dimensiunile hotei sunt de 13.5 x 59.8 x 28/46.2 cm (l x L x A), avand o greutate de 6.3 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca indeparteaza foarte bine mirosurile rezultate in timpul gatitului. De asemenea, apreciaza faptul ca este destul de silentioasa comparativ cu alte modele pe care le-au mai avut, dar si economica. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzie

Franke FTC 601 WH/GL este o hota buna, iar in general, produsele Franke pe mine nu m-au dezamagit, cel putin cele testate sau chiar cele pe care le-am folosit pe termen lung. Prin urmare, sunt de parere ca merita achizitionata aceasta hota, cu atat mai mult, cu cat cumparatorii sunt multumiti.

Hota incorporabila telescopica Franke FTC 601 WH/GL

Review pe scurt: Franke FTC 601 WH/GL

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem dublu de filtrare
  • Consum redus
  • Nivel redus de zgomot

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *