25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light BD-600BS

Daca vrei sa faci o surpriza unei gospodine, fara doar si poate ar aprecia un blender care sa o ajute in bucatarie. Iar daca mai este un produs si accesibil, cu atat mai mult va fi tentant si pentru tine. Blender-ul Star-Light BD-600BS este un aparat de nadejde, deloc pretentios din nicio perspectiva.

Design

Desing-ul acestui aparat este unul cat se poate de placut, fiind prevazut cu o carcasa de plastic neagra cu argintiu. Butonul de comanda este de tip rotativ, fiind amplasat central. In partea de sus, observam bolul unde vei pune fructele si legumele.

Specificatii

Star-Light BD-600BS este un blender cu o putere de 600 W si o capacitate de 1.5 litri. Este prevazuta cu cinci trepte de viteza plus functia Turbo, cea din urma fiind utila atunci cand te grabesti si vrei sa grabesti procesul.

Este prevazut cu un bol fabricat din sticla si lama din inox.

Totodata, nu lipsesc nici functia de maruntire si functia de zdrobire a ghetii.

Parerea clientilor

Cumparatorii considera a fi un aparat de departe foarte eficient si nu ar mai renunta la el. Marunteste cat se poate de bine alimentele si nu a creat probleme de functionare. Apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Blenderul Star-Light BD-600BS este un aparat eficient si foarte util in bucatarie, pe care il recomandam cu incredere. La gradul de incredere au contribuit si actualii clientii ce considera acest aparat foarte bun. Mai mult decat atat, aici il gasesti la un pret foarte avantajos.

 

Opinii pe scurt: Star-Light BD-600BS

8.9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • functie turbo
  • functie zdrobire gheata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *