25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CF-86AP

Cum aparatele frigorifice fac parte din seria electrocasnicelor de care depinde intreaga ta activitate in bucatarie si nu numai, trebuie sa te orientezi intotdeauna asupra produselor care te avantajeaza in mod direct. Mai cu seama, daca esti in cautarea unui congelator eficient si foarte ieftin, Star-Light CF-86AP ar putea reprezenta o solutie buna.

Design

Congelatorul este prevazut cu un design simplu, ce se va incadra oriunde il amplasa. Prezinta carcasa de culoare alba, iar usa detine logo-ul marcii. Usa este prevazuta cu deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibila, o vei putea monta cum te obliga spatiul. Manerul usii este incorporat orizontal.

Dimensiunile congelatorului sunt de 85 x 55.3 x 57.4 cm ( l x L x A), cantarind 29.25 kg.

Specificatii

Star-Light CF-86AP este un congelator ce detine o capacitate de 86 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Consumul energetic anual a fost aproximat 175 kWh, in timp ce consumul pe ora este de 0.48 kWh.

Din perspectiva compartimentarii, congelatorul are o buna organizare, fiind prevazut cu trei compartimente cu rafturi glisante, astfel ca le vei putea manevra cu usurinta. In acest sens, vei putea pastra separat alimente cum ar fi carnea, legumele, fructele etc.

Vei seta temperatura dorita prin intermediul unui termostat amplasat in cavitatea interioara.

Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 4 kg.

Nivelul de zgomot maxim atins este de 42 dB.

Dezghetarea se realizeaza in mod manual.

Parerea clientilor

Clientii sunt cat se poate de incantati de achizitia facuta, iar principalele aspecte punctate se refera la faptul ca este suficient de incapator, iar consumul de energie, dar si zgomotul produs sunt cat se poate de scazute. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Congelatorul Star-Light CF-86AP este o varianta de luat in calcul in cazul in care doresti un congelator separat, insa nu esti dispus sa faci o investitie foarte mare. Pastreaza alimentele excelent, iar clientii s-au aratat foarte multumiti. Consulta aici si cea mai buna oferta de pret.

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • pret foarte avantajos
  • usor de transportat

Puncte slabe

  • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *