25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light Pro DBBH-2615W

Din punctul nostru de vedere, blender-ul reprezinta unul dintre electrocasnicele ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, la fel cum nici fructele sau legumele nu ar trebui sa omise din meniul zilnic. In acest sens, dorim sa iti prezentam blender-ul Star-Light Pro DBBH-2615W, pe care il vom analiza in detaliu, in continuare.

Design

Prezinta un design elegant si compact, avand carcasa argintie combinat cu negru. In partea inferioara, regasim panoul de control cu touch, prin intermediul caruia vei efectua setarile potrivite. In plus, ii vei gasi locul chiar si in cele mai mici bucatarii datorita dimensiunilor sale de 20.5 x 25 x 50.5 cm.

Specificatii

Star-Light Pro DBBH-2615W este un blender foarte practic in orice bucatarie, ce ofera o putere de 1500 W si o capacitate de 1.75 litri. In ciuda aspectului sofisticat, aparatul este foarte usor de folosit. Poti prepara cu ajutorul sau o gama variata de retete de supa crema, smoothie-uri si asa mai departe.

Datorita functiei de incalzire, continutul aflat in bol va putea fi incalzit sau mentinut la o temperatura optima.

Vasul este realizat din sticla, ce ofera o rezistenta mare in timp, permitand zdrobirea cuburilor de gheata in timp util. Datorita capacitatii generoase, vei putea prepara limonada sau smoothie pentru mai multe persoane, in acelasi timp.

Avand si o turatie mare de 26000 rpm, prepararea supei sau a smoothie-ului preferat se va realiza mult mai rapid.

Parerea clientilor

Curiosi din fire, clientii au testat tot felul de retete si se pare ca de fiecare data, aparatul si-a facut treaba in parametrii optimi, ceea ce nu poate decat sa ii multumeasca si sa ii determine sa il recomande mai departe. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Recomandam blender-ul Star-Light Pro DBBH-2615W fiindca este un produs foarte avantajos prin prisma eficientei aduse. Ofera un design deosebit si o modalitate de functionare prietenoasa. In plus, poti verifica aici o oferta de pret interesanta pentru acest produs.

Review pe scurt: Star-Light Pro DBBH-2615W

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • design ultra-modern
  • turatie mare
  • functia incalzire

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *