25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CEC-3015M

Pentru ca intotdeauna friptura sa iasa exact pe gustul tau, dar si a celor dragi, iti recomandam cuptorul electric Star-Light CEC-3015M. CEC inseamna ca este un cuptor electric cu convectie. Practic si eficient, acest cuptor am putea spune ca este la indemana oricui, chiar si pentru persoanele ce dispun de un buget limitat. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Este prevazut cu un design compact, fiind alb in combinatie cu negru. Lateral, sunt amplasate butoanele prin intermediul carora vei realiza setarile dorite. Dimensiunile acestuia sunt de 49.8 x 37.8 x 32.5 cm( W x D x H) si cantareste 7 kg.

Specificatii

Star-Light CEC-3015M este un cuptor electric ce inregistreaza o putere de 1500 W si o capacitate de 30 litri. Prezinta 6 programe de coacere:

  1. Incalzire inferioara – presupune functionarea elementului de incalzire din partea inferioara.
  2. Incalzire superioara – potrivit pentru rumenirea finala a mancarurilor.
  3. Incalzire inferioara si superioara – implica functionarea celor doua elemente, astfel ca va fi recomandat pentru prajituri cu umplutura sau pentru a praji alimente pe un singur raft.
  4. Incalzire superioara cu ventilatie – poate fi utilizat pentru grill, caldura fiind emisa din partea superioara, fiind insotita de ventilator. Astfel, vei putea prepara si bucati mari de carne cu os.
  5. Incalzire inferioara cu ventilatie – ideal pentru a prepara pizza.
  6. Convectie  – emana caldura prin intermediul celor doua elemente, fiind distribuita uniform cu ajutorul ventilatorului.

Fiindca presupune un volum destul de mic, atunci ii vei putea gasi rapid locul si in bucatarii de dimensiuni reduse.

Temperatura maxima este de 230 de grade Celsius, fiind o valoare suficient de mare, mai ales ca de cele mai multe ori, temperatura nu va depasi 200 de grade. Exista patru temperaturi fixe afisate si anume: 90, 140, 190 si 230 grade Celsius.

Este prevazut si cu timer, de 90 de minute, care va opri activitatea cuptorul, imediat dupa ce timpul s-a scurs.

Parerea clientilor

Cumparatorii recomanda acest cuptor si sutin ca functioneaza foarte bine, iar curiozitatea i-a impins sa experimenteze tot felul de retete. I-au acordat calificative foarte bune si au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Star-Light CEC-3015M este un cuptor electric mic, dar foarte practic, potrivit chiar si pentru bucatariile mici, acolo unde spatiu de depozitare constituie o problema. Este foarte usor de utilizat si isi face treaba excelent. Acest lucru este confirmat si de actualii cumparatori care s-au declarat multumiti. Totodata, poti achizitiona de aici acest cuptor la un pret cat se poate de avantajos.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • pret accesibil
  • maner termorezistent
  • usa din sticla dubla termorezistenta

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *