25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light EMD-1515

Pentru ca meriti ca diminetile tale sa fie mai frumoase, ai nevoie de cafeaua pregatita exact pe gustul tau. Si cu un minim de efort, chiar se poate! Iti prezentam espressor-ul manual Star-Light EMD-1515 despre care vom discuta pe larg, pentru a verifica daca este sau nu, produsul pe care il cauti cu adevarat.

Design

Este prevazut cu un design compact si modern, avand carcasa argintie in combinatie cu negru. Frontal, este amplasat panoul de comanda, de unde vei realiza setarile dorite, fiindu-ti intotdeauna la indemana. Ocupa doar 20.5 x 25.7 x 29.3 cm (W x D x H), astfel ca va fi imposibil sa nu ii gasesti putin spatiu in bucatarie. Totodata, greutatea sa este de 3.7 kg.

Specificatii

Star-Light EMD-1515 este un espressor manual ce are o putere de 1350 W si o capacitate de 1.5 litri. Utilizarea unui astfel de aparat, presupune prepararea mai rapida a cafelei, dar si un minin de efort din partea voastra. Practic, nu veti mai fi direct implicati in proces, iar acest tip il veti putea doza altfel.

Rezervorul de apa este detasabil, pe care il veti alimnenta cu cafea macinata. Totodata, este prevazut cu un platou de incalzire ce are capacitatea de a incalzi sau, chiar, a mentine cafeaua calda, pana aceasta urmeaza sa fie servita.

Puteti prepara la fel de bine atat espresso, cat si cappuccino sau caffe latte. De asemenea, in functie de preferinte, adaugati sau nu, si lapte.

Parerea clientilor

Clientii se declara multumiti de acest aparat practic si deloc costisitor. Sustin ca au invatat foarte rapid sa il utilizeze, astfel ca si cafeaua obtinuta este pe masura asteptarilor lor. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Star-Light EMD-1515 este genul de aparat ce nu poate lipsi din locuinta cu atat mai mult daca obisnuiti sa consumati zi de zi cafea. Poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou, avand aceeasi eficienta garantata. In ceea ce priveste pretul de achizitie, in opinia noastra, este destul de accesibil, sil veti putea verifica aici.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • pret avantajos
  • usor de utilizat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *