17 aprilie 2024
Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH65RT25K

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Bosch Athlet BCH65RT25K este un aspirator vertical extrem de eficient ce reuseste sa indeparteze si cele mai fine particule de praf. Imi plac foarte mult aspiratoarele verticale pentru ca permite o mai buna manevrabilitate mai ales in spatiile restranse sau in apartamente mai putin spatioase.

Aspiratorul Bosch Athlet BCH65RT25K ofera, in primul rand, o flexibilitate foarte mare, pentru ca functioneaza pe baza de acumulator, astfel ca nu va fi  nevoie sa depinzi intotdeauna de o sursa de alimentare.Gratie sistemului de monitorizare a performantelor ce are la baza senzori speciali, tehnologia Sensor Bagless asigura performante ridicate de curatare, fara sa fie necesare costuril ulterioare. Materialele de filtrare sunt lavabile, astfel incat nu va fi nevoie sa investesti in sarci de praf pentru a ii schimba. Capacitatea de colectare a murdariei este suficient de mare, de 0.9 litri, fiind suficienta aruncarea murdariei colectate dupa fiecare utilizare.

Totodata, aspiratorul ofera si o autonomie destul de buna, de pana la 75 de minute, ceea ce inseamna ca iti vei putea aspira lejer intreaga locuinta, fara sa fie nevoie sa faci pauze pentru a reincarca aparatul.

Peria motorizata All Floor High Power ce functioneaza la 5000 rpm, permite o curatare eficienta a tuturor tipurilor de podele, inclusiv covoare cu peri lungi. In plus, detine un kit de include un adaptor pentru conectarea furtunului, bretea pentru umar, duza pentru tapierie si duza pentru colturi, astfel incat sa poti aspira eficient orice zona.

Dimnensiunile modelului in discutie sunt de 28.5 cm latime, 116 cm inaltime si 18.5 cm adancime, avand o greutate de 4.1 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aspirator si sustin ca isi face treaba intr-adevar eficient, fiind suficient de puternic si usor de manevrat. De asemenea, au mai declarat ca recipientul de colectare a murdariei este mult mai practic decat varianta sacilor de unica folosinta sau chiar decat cei textili. In plus, sunt incantati si de autonomia foarte buna pe care aspiratorul o are, fiindca este suficient de mare incat sa aspire intreaga locuinta. Recomanda cu incredere produsul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Bosch Athlet BCH65RT25K este un aspirator foarte bine, ce presupune o putere de aspirare suficient de mare incat sa poata indeparta murdaria eficient de pe suprafata podelelor, covoare, tapiterii si asa mai departe. Recomand acest produs pentru ca isi face treaba foarte bine, este usor de manevrat si ofera o autonomie foarte buna.

Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH65RT25K

Review pe scurt: Bosch Athlet BCH65RT25K

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare mare
  • Usor de manevrat
  • Accesorii eficiente
  • Sensor Bagless Techology

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *