19 mai 2024
Aspirator Inteligent Xiaomi MiJia Roborock versiunea 2

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Xiaomi MiJia Roborock este un aspirator foarte inteligent ce este capabil sa faca treaba in locul tau, oferind o aspirare optima intregii locuinte. Acesta reuseste sa memoreze harta intregii locuinte, astfel ca incat ulterior, va sti zonele pe unde trebuie sa ajunga evitand obstacolele cum ar fi mobila, peretii sau scarile. Practic, nu pune in pericol nici mobilierul sau peretii, in sensul de a ii zgaria, gratie senzorilor speciali din dotare.

Acest robot este eficient in orice locuinta reusind sa aspire, sa curete si sa stearga orice urma de murdarie. Reuseste sa curete excelent atat podelele dure cum ar fi parchetul, gresia, marmura si asa mai departe, precum si covoarele cu peri lungi. In plus, poate sa isi faca treaba chiar si in absenta ta, fiind posibil contrlul de la distanta prin intermediul aplicatiei pe smartphone.

Capacitatea de colectare a acestui aspriator inteligent este de 450 ml, suficient de mare incat sa poata aspira un apartament sau chiar o casa. In principiu, intr-o singura incarcare poti aspira si curata intreaga locuinta. Bateria dureaza suficient de mult, capacitatea acesteia fiind de 5200 mAh. Timpul de operare estimat este de 2 ore si jumatate.

Pachetul contine aspiratorul propriu-zis, un adaptor pentru incarcare, un stand de incarcare, un rezervor de apa si un suport pentru mop. Important de stiut este faptul ca pentru curatarea podelelor dure nu este neaparat nevoie de vreun anumit detergent.

Xiaomi MiJia Roborock este un aparat destul de mic, ce poate patrunde chiar si sub mobila sau alte zone greu accesibile. Greutatea acestuia este de doar 3.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt foarte incantati de acest aparat si sustin ca isi face treaba foarte bine, mai ales, pe partea de aspirare a locuintei. Trece foarte bine chiar si peste covoare, evita eficent obstacolele si detecteaza scarile sau alte pericole. Aspira chiar mai bine comparativ cu multe modele de aspiratoare clasice, este silentios si foarte flexibil. Cumparatorii il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Xiaomi MiJia Roborock merita achizitionat fiindca este intr-adevar eficient si foarte util atat intr-un apartament, cat si intr-o casa. Practic, chiar reuseste sa faca treaba in locul tau si, desi, este ceva mai costisitor decat multe  modele de aspiratoare, pot spune ca eficienta acestuia este una p masura. Prin urmare, il recomand si considera ca este o achizitie buna.

Aspirator Inteligent Xiaomi MiJia Roborock versiunea 2

Pareri pe scurt: Xiaomi MiJia Roborock

9.8

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Aspirare eficienta
  • Autonomie buna
  • Poate patrunde si in zonele greu accesibile
  • Poate fi controlat de la distanta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *