22 iunie 2024
Espressor automat Krups Latt'Espress metal EA829D

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Krups Latt’Espress metal EA829D este un model de espressor automat deosebit ce reuseste sa prepare cafeaua exact pe gustul tau. Acest lucru este posibil datorita flexibilitatii oferite si a setarilor din dotare. Poti savura un cappucino cremos, un caffe latte delicios sau orice alta bautura doresti.

Doar accesand in buton, poti obtine simplu si rapid batutura dorita, gratie sistemului inovator One-Touch-Cappuccino. Aparatul dispune de un recipient pentru lapte, ce ulterior va fi transformat intr-o spuma densa si delicioasa. Acest recipient poate fi depozitat si in frigider.

Espressor-ul Krups Latt’Espress metal EA829D dispune de un recipient pentru cafea de 260 de grame si un rezervor pentru apa de 1.7 litri. In plus, dispune de o camera speciala unde are loc un proces de extractie avansat al cafelei, astfel incat gustul cafelei sa ramana la fel de intens. Mai mult decat atat, sistemul ThermoBlock Compact preduce si nivelul de calcar pentru o bautura delicioasa. De mentionat este faptul ca acest aparat trebuie alimentat cu cafea boabe.

De asemenea, permite setarea temperaturii, al gradului de macinare si al cantitatii de cafea, astfel incat rezultatul obtinut sa fie exact pe gustul tau. Este foarte usor de setat, iar panoul de control prezinta o interfata foarte intuitiva, ceea ce nu va face decat sa te ajute sa gasesti mai usor toate functiile dorite. Este usor de folosit de catre orice utilizator.

Atat rezervorul de apa, cat si tava sunt detasabile, astfel incat aparatul devine foarte usor si de intretinut. In plus, beneficiaza de un design foarte elegant, integrandu-se perfect in orice tip de bucatarie.

Dimensiunile aparatului sunt de 27.5 x 39 x 36.5 cm (W x D x H).

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este un aparat extrem de practic, ce foloseste doar cafea boabe, iar gustul eset absolut delicios. Pentru aceasta este nevoie de realizarea mai multor setari, insa cumparatorii sustin ca este un aparat foarte usor de setat. Display-ul LCD este foarte usor de folosit, iar functiile intuitive, astfel ca niciodata nu dau gres atunci cand trebuie sa prepare cafeaua. Apreciaza foarte mult si faptul ca in momentul in care tavita, recipientul cu zat de cafea trebuie golite sau recipientul de apa trebuie alimentat, sunt avertizati prin intermedul unui indicaotr. Il recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Personal, imi place foarte mult espressor-ul Krups Latt’Espress metal EA829D fiindca ofera o flexibilitate ridicata, ceea ce inseamna ca este foarte usor sa ajung la gustul cafelei care imi place. Este foarte usor de folosit si de intretinut, iar din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut.

Espressor automat Krups Latt'Espress metal EA829D

Review pe scurt: Krups Latt'Espress metal EA829D

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Flexibilitate ridicata
  • Recipient lapte detasabil
  • Sistem One-Touch-Cappuccino
  • Sistem Thermoblock Compact

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *