27 februarie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110

Sensixx’x reprezinta o serie noua de fiare de calcat aflate in portofoliului brand-ului Bosch, incercand sa imbunatateasca tehnologia din domeniu si sa aduca produse inovative. Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110 te ajuta sa netezesti hainele mai rapid si mai eficient.

Design

Design-ul acestui fier de calcat este cat se poate de modern si placut, predominand nuantele de mov, in combinatie cu alb. Ca orice fier de calcat, prezinta central butonul rotativ de unde vei alege tipul materialului pe care urmeaza sa il netezesti, iar pe maner se afla clapa pe care o vei deschide pentru a introduce apa. Masoara 12.1 x 29 x 15 cm  ( W x D x H) si cantareste 1.48 de kg.

Specificatii

Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110 este un fier de calcat prevazut cu o putere de 2600 W si talpa Ceranium Glissee multidirectionala, astfel incat sa garanteze o calcare mai facila, fara a se forma cute pe haine. Permite si calcarea pe verticala ceea ce constituie un mare avantaj. Astfel, vei putea calca perdelele direct de la geam, hainele de pe umeras si asa mai departe, fara a mai fi nevoie sa pierzi timp intinzandu-le pe masa de calcat.

Este prevazut cu functia anti-calcar, anti-picurare, auto-curatare si oprire automata, astfel ca fierul de calcat va deveni mai sigur si presupune o durata de utilizare mai mare.

Detine cablu cu lungimea de 2 m, suficient de lung, insa daca nu il consideri suficient pentru a putea calca de exemplu perdelele de la ferestre, poti apela la un prelungitor.

Parerea clientilor

Nici parerile clientilor nu au intarziat sa apara, astfel, sustin ca este un fier de calcat foarte bun, care aluneca extrem de usor pe material varful este ingust si permite accesul foarte facil in locurile greu accesibil. De asemenea, se ajunge foarte rapid la temperatura dorita, deci este un produs de toata nadejdea. In plus, sustin ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

La randul nostru, suntem de parere ca fierul de calcat Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110 este un produs rezonabil, ce merita achizitonat, fiindca si-a dovedit eficienta, iar nici parerea clientilor si calificativele acordate nu au fost mai prejos. In plus, pretul de achizitie nu este deloc piperat si il poti verifica aici.

9.3

Pret

8.8/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • calcare pe verticala
  • varf ingust pentru locuri accesibile
  • functii anti-calcar, anti-picurare
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *