19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026010

Nu sunt multe gospodine carora le place foarte mult sa calce haine, asa ca sugestia noastra este sa alegi un aparat bun in acest sens, pentru a iti simplifica munca si, ce nu, poate o va transforma si intr-o activitate mai placuta. Sensixx’x constituie noua generatie de fiare de calcat marca Bosch care incearca sa optimizeze aceasta activitate. Modelul Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026010 reprezinta un produs interesant, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Design

Produsul este prevazut cu un design elegant si foarte placut, avand carcasa de culoare mov in combinatie cu alb. Butoanele si recipientul pentru apa sunt amplasate precum in cazul oricarui fier de calcat obisnuit, deci nu exista diferente din acest punct de vedere. In ceea ce priveste dimensiunile sale acesta prezinta 12.1 x 29 x 15 cm ( W x D x H), cantarind doar 1.5 kg.

Specificatii

Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026010 este un fier de calcat ce inregistreaza o putere de 2600 W. Este prevazut cu talpa Ceranium Glisee multidirectionala pentru a evita formarea cutelor indiferent de directia in care manevrezi aparatul.

Este prevazut si cu functia de calcare pe verticala, ceea ce consider ca reprezinta un mare avantaj. Iti este de mare folos mai ales atunci cand esti nevoit sa calci perdelele, draperiile si chiar nu este deloc confortabil sa faci acest lucru pe o masa de calcat, fiindca este mult prea mica. Cu ajutorul acestui fier, poti calca perdelele chiar si atunci cand se afla la geam. In plus, poti netezi foarte simplu hainele aflate direct pe umeras.

Totodata, mai este prevazut cu functia auto-curatare, anti-picurare si anti-calcar. Fiecare dintre acestea sunt benefice si transforma aparatul intr-unul fiabil, ce va avea o durata de functionare mai mare.

Functia de pulverizare iti va permite sa pulverizezi picaturi de apa pentru ca netezirea hainelor sa se realizeze mai rapid si mai eficient.

Lungimea cablului fierului de calcat este de 2 m.

Parerea clientilor

Cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda pentru acest fier de calcat. Au remarcat faptul ca hainele nu fac cute si este suficient sa treaca o singura data cu fierul peste suprafata hainelor, iar acestea vor fi netezite perfect. Datorita talpei speciale aluneca excelent pe tesatura materialelor. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Pentru ca timpul dedicat pentru netezirea hainelor se treaca mai rapid si sa fie mai placut, ai nevoie de aparatul potrivit. De aceea, noi iti recomandam fierul de calcat Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026010 care va transforma calcatul hainelor intr-o activitate mai placuta. De ce? Pentru ca talpa fierului aluneca mai usor, hainele sunt netezite mai rapid si, implicit, timpul se va scurta. In plus, consideram ca pretul este chiar avantajos, raportat la calitatea oferita, asa ca poti verifica aici.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • talpa speciala
  • functie anti-picurare, anti-calcar, auto-curatare
  • calcat pe verticala

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *