19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch TDS2140 este o statie de calcat foarte buna, care intr-adevar isi face treaba eficient si care vine la pachet cu o serie de functii si sisteme foarte interesante. Cu siguranta o statie de calcat se va descurca mai bine decat un fier de calcat, iar diferenta o veti putea vedea in continuare unde vom discuta pe larg despre acest model.

Design

Este un produs modern din punct de vedere estetic, prevazut cu un maner foarte comod, ceea ce il va face extrem de usor de manevrat. Central, sub maner, se afla un buton rotativ, prin intermediul caruia vei alege tipul materialului ce urmeaza a fi calcat, pentru a face in mod automat ajustarile in ceea ce priveste temperatura. Dimensiunile acestuia sunt de 20.8 cm lungime, 23.5 cm latime si 35 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 3 kg.

Specificatii

Statia de calcat Bosch TDS2140 prezinta o putere mare de 2400 W, un debit al aburului de 110 g/min si un jet al aburului de 220 g/min. Totodata, beneficiaza de o talpa speciala – Palladium Glissee, ce ofera o buna alunecare pe suprafta hainelor, iar gratie celor trei zone, aburul va fi uniform distribuit pentru o netezire cat mai buna a materialelor. Practic tehnologia cu cele trei zone de calcare presupune trei procese: de umezire, de uscare si de netezire.

Gratie programului de decalcifiere Calc’nClean Easy, depunerile de calcar vor fi colectate separat si vor putea fi indepartate mai usor. Indicatorul timer Calc’n clean te va avertiza cand aparatul va trebui curatat.

In plus, statia ofera si o buna siguranta in utilizare, astfel ca in situatia in care ai uitat sa o scoti din priza, aceasta se va deconecta automat.

Rezervorul de apa are o capacitate mare de 1.5 litri, fiind foarte usor de realimentat. Cu ajutorul modului eco poti obtine economii importante atat cu apa, cat si cu energia electrica, aparatul reusind sa optimizeze modul de generare al aburului. In plus, i-Temp este optiunea ideala pentru orice tip de tesatura.

La final, dupa ce ti-ai incheiat activitatea, poti strange cablul de alimentare pentru a il depozita in compartimentul special creat. Acest cablu are o lungime de 1.9 metri.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de modul in care acest aparat isi face treaba si sustin ca au fost impresionati inca de la prima utilizare. Reuseste sa indrepte cutele de pe haine foarte rapid si usor, fara sa fie necesara insistarea asupra zonei respective. O recomanda cu toata increderea mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Bosch TDS2140 este o statie de calcat foarte buna, prevazuta cu o putere mare si un jet de abur puternic, ceea ce face ca nicio cuta sa nu reziste chiar de la prima trecere pe suprafata sa. In plus, este usor de manevrat, dar si de depozitat, ceea ce constituie, din nou, un mare plus.

Pareri pe scurt: Statia de calcat Bosch TDS2140

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere mare, jet de abur puternic
  • Talpa aluneca foarte usor pe suprafata hainelor
  • Optiune i-Temp
  • Program special de decalcifiere

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *