25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 este un aspirator de inalta calitate ce ofera performante pe masura asteptarilor. Este ideal atat pentru un apartament, cat si pentri o casa, eficienta raman aceeasi, iar rezultatele impecabile. Nu doar ca aspira eficient murdaria, ci si particulele fine de praf, suprafata ramanand curata. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare!

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat absolut elegant, fiind prevazut cu o carcasa de culoare maro. In partea de jos, se afla panoul de control, prin intermediul caruia vei putea porni sau opri aparatu, respectiv, vei putea modifica treptele de putere. Manerul este foarte confortabil si permite o buna manevrabilitate. Greutatea acestuia este de 7.41 kg.

Specificatii

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 este un aspirator cu sac ce ofera o capacitate suficient de mare de 4.5 litri, ceea ce inseamna ca nu va fi necesara golirea sacului foarte des.

Filtrul HEPA AirClean asigura o purificare mai buna a aerului, astfel ca va elimina un aer mai curat, captand in interiorul sau particulele de praf.

Totodata, este un aspirator foarte puternic, ce atinge o putere de maxim 900 W, aspirand extrem de usor murdaria de pe suprafete dure, capanapele, covoare si asa mai departe, inclusiv particulele fine de praf. In plus, capacul igienic si sistmeul de inchidere HyClose asigura o curatenie optima in interiorul aparatului si protejeaza motorul, promitand o durata de functionare de cel putin 20 de ani.

Foarte utile sunt si accesoriile din dotare, care  nu sunt deloc putine, printre acestea numarandu-se duzele speciale pentru pardoseli tari, peria de praf cu peri naturali, duza suplimentara pentru podea, peria pentru spatii greu accesibile, extensia pentru furtun flexibila si peria turbo mica pentru scape si fire de par. Cu alte cuvinte, indiferent cat de dificil ar parea de aspirat o anumita suprafata, cu ajutorul accesoriilor din dotare, dar si a puterii foarte mari a aparatului, vei reusi sa indepartezi orice tip de murdarie foarte rapid.

In plus, cablul de alimentare este si el suficient de lung, ajunge pana la 8.5 metri, ceea ce inseamna ca va permite o raza de operare de pana la 13 metri.

Contrar asteptarilor, chiar daca este un aspirator foarte puternic, nivelul de zgomot este unul redus, astfel ca nu depaseste 72 dB.

Pareri de la clienti

Clientii sunt extrem de multumiti de alegerea facuta, air principalele aspecte pe care le-au apreciat la acest produs se refera la puterea mare de aspirare, modul de functionare silentios, dar si accesoriile extrem de diversificate. De asemenea, sustin ca este foarte bine gandit si proiectat si din punct de vedere tehnic, drept pentru care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 este un aspirator extrem de bun, pe care atat noi, cat si alti cumparatori, il recomanda cu toata increderea. Ofera toate accesoriile si functiile de care ai nevoie pentru o aspirare cat mai eficienta, dar si facila. Merita investit pana la ultimul banut, fiindca ulterior, vei resimti pe deplin si calitatea oferita de acesta.

 

Pareri pe scurt: Miele Complete C3 TotalCare EcoLine - SGJP3

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere foarte mare
  • Accesorii foarte diversificate
  • Filtru HEPA AirClean
  • Usor de manevrat si foarte silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *