22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Concept LO7025 este un storcator de fructe si legume foarte util in locuinta, extrem de usor de folosit, dar si de intretinut. Din punctul meu de vedere, un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta, caci eficienta sa este una pe masura. Sunt adepta prepararii sucurilor in casa si consumului de sucuri naturale, in detrimentul celor din magazine, care sunt departe de a fi naturale si, mai ales, sanatoase.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern, prevazut cu o carcasa rezistenta de culoare argintie in combinatie cu negru. In partea de jos, se afla un buton rotativ prin intermediul caruia vei porni sau opri aparatul.

Specificatii

Concept LO7025 este un storcator de fructe si legume prevazut cu o putere de 850 W ce permite extragerea sucului chiar si din fructe si legume mai tari. Datorita tubului mare cu diametrul de 7.2 cm, nu va fi nevoie sa maruntiti foarte mult alimentele pentru a incapea.

Cutitul din dotare este realizat  din otel inoxidabil. Prezinta o viteza de maxim 16800 RPM, ceea ce inseamna ca in cel mai scurt timp, vei obtine sucul dorit.

Pulpa si sucul vor fi colectate, desigur, separat. Astfel, recipientul pentru colectarea sucului are o capacitate de 1 litru, iar cel pentru colectarea pulpei, 1.8 litri.

Fiind prevazut cu sistem anti-alunecare, in timpul functionarii, aparatul este foarte stabil si nu va aluneca de pe blatul de lucru. Indata ce ai terminat utilizarea acestuia, poti strange si aseza cablulu in spatiul special creat pentru el.

Pareri de la clienti

Clientii actuali au declarat ca aparatul isi face treaba eficient, fiind foarte usor de utilizat, dar si de intretinut. Cei mai multi adauga accesoriile acestuia chiar in masina de spalat vase, mai ales cele doua recipiente. Sunt multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Concept LO7025 este un aparat foarte util in orice locuinta, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. In plus, intretinerea acestuia este foarte facila, precum si modul de utilizare, fiind potrivit pentru persoane de orice varsta.

Pareri pe scurt: Concept LO7025

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Tub larg

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *