22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

 Concept Super Ionic ZN-8110 este un fier de calcat eficient, usor de manevrat si foarte placut din punct de vedere estetic. In plus, acest produs vine la pachet cu un raport  calitate/pret foarte avantajos. Insa, va invitam in continuare sa urmariti mai multe detalii utile pentru a verifica specificatiile, dar si eficienta sa.

Design

Incepand cu latura estetica, mentionam ca acest fier de calcat vine la pachet cu un design foarte atragatori, avand o carcasa visinie in combinatie cu alb si argintiu. Manerul moale ofera o buna manevrabilitate a acestuia. Sub maner se afla butonul rotativ prin intermediul caruia vei alege tipul de material pe care urmeaza sa il calci, in timp ce pe maner sunt amplasate butoanele de pulverizare apa, respectiv abur.

Dimensiunile fierului de calcat sunt de 12.5 cm latime, 15.2 cm inaltgime si 30.5 cm adancime, avand o greutate de 1.4 kg.

Specificatii

 Concept Super Ionic ZN-8110 este un fier de calcat prevazut cu o putere de 2200 W, ce asigura o incalzire rapida. Talpa este realizata din ceramica, ce asigura  o alunecare foarte buna pe suprafata hainelor, indiferent de material. Aceasta suprafata din ceramica este prevazuta cu particule de ioni din interiorul stratului de protectie, separand astfel moleculele in unele mici, permitandu-le patrunderea prin fibra. Astfel,  va reusi sa inmoaie  tesatura si sa indeparteze eficient cutele.

Pe de alta parte, aceasta talpa este suficient de rezistenta la zgarieturi. In plus, varful ascutit permite patrunderea acestuia si netezirea materialului chiar si in zonele greu accesibile cum ar fi, de exemplu, cele dintre nasturi.

Functia anti-picurare previne scurgerea apei de pe suprafata de calcat. Mai mult decat atat, in cazul in care il vei uita in priza, nu vei avea de ce sa iti faci griji intrucat se va inchide dupa 8 minute in cazul in care il lasi in pozitie verticala sau in 30 de secunde daca va fi lasat in pozitie orizontala.

Functia Self  Clean curata orificiile in care este eliminat aburul. Oebtry a face acest kycry, va trebui sa apasati la aproximativ 2 saptamani butonul respectiv.

Aparatul este prevazut si cu functia de calcare pe verticala. La acest capitol, trebuie sa recunosc ca eficienta nu este similara cu cea a unei statii de calcat sau a unui aparat de calcat pe verticala. Totusi, se descurca foarte bine cand vine vorba de calcare pe orizontala. Recomandarea mea este ca in cazul in care cautati mai mult un aparat cu care sa reusiti sa calcati perdelele direct de pe galerie sau sina, ori hainele direct pe umeras, atunci sa optati pentru un aparat special in acest sens.

Rezervorul ce va trebui alimentat cu apa are o capacitate de 300 ml. In acelasi timp, este prevazut cu un debit de aburr de 35 g/min si un jet de abur de 90 g.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat convenabil cu care isi pot face treaba simplu si rapid, de care sunt foarte multumiti. Au mai adaugat ca este usor de manevrat, talpa aluneca foarte bine pe suprafata hainelor, iar functia de autocuratare, cat si cea de oprire automata isi fac treaba  foarte bine. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzie

 Concept Super Ionic ZN-8110 este un fier de calcat rezonabil, cu care actualii cumparatori isi fac treaba eficient. Este un produs convenabil prin prisma raportului calitate/pret, usor de manevrat si, cel mai important, ofera siguranta in utilizare.

 

Review pe scurt: Concept Super Ionic ZN-8110

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Talpa din ceramica ionizata
  • Functia de auto-curatare
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *