13 aprilie 2024
Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ALL

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Unlimited BCS1ALL este un aspirator deosebit ce ofera o aspirare excelenta si o buna manevrare spre deosebire de clasicele aspiratoare. Este potrivit pentru aspirarea uscata, beneficiind de acumulator, ceea ce inseamna ca nu va mai depinde de o sursa de energie electrica.

Aspiratorul Bosch Unlimited BCS1ALL ofera o autonomie foarte buna, chiar pana la 60 de ore, insa depinde de modul pe care este setat. De exemplu, in mod normal cu accesorii neelectrice autonomia ajunge pana la 60 de minute, in modul normal cu duza electrica pentru podea pana la 45 de minute, iar in modul turbo cu duza electrica pentru pardoseala, 7 minute. Prin statia de andocare, aparatul are nevoie de 5 ore pentru o incarcare a acumulatorului. Daca aveti nevoie de o durata si mai mare de functionare, atunci puteti inlocui bateria prelungid astfel durata de functionare.

De asemenea, aparatul beneficiaza si de un sistem de filtrare foarte perforamnt, avand un cartus filtru cu membrana Pure Air si filtru igienic pentru aer curat. Nu are sac, ci un recipient mult mai practic, ce ofera o capacitate de 400 ml, iar in momentul in care este plin, il puteti detasa foarte usor si arunca murdaria direct la cosul de gunoi.

Bosch Unlimited BCS1ALL este echipat cu motor Digital Spin ce ofera performante ridicate, o buna rezistenta in timp, fiind foarte compact. Printre accesoriile din dotare, regasim peria All Floor Highg Power adica o duza electrca pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli. Poate fi folosit si ca aspirator de mana, cu ajutorul caruia putem curata foarte usor praful, aspira sertarele sau chiar interiorul intregii masini.

Aspirator de mana Bosch Unlimited BCS1ALL

Variatorul de putere este amplasat pe manerul aparatului, fiind foarte usor de controlat. Manerul este foarte ergonomic si confortabil, asigurand o buna manevrabilitate. Totodata, aparatul beneficiaza de un design modern, fiind disponibil in varianta alb/negru.

Dimensiunile acestuia sunt de 21.1 cm latime, 127.7 cm inaltime si 25.2 cm adancime, alaturi de o greutate de 3.36 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aspirator vertical, iar personal, ma asteptam la acest lucru. Declara ca este foarte puternic, aspira eficient orice tip de podele dure, covoare cu peri lungi, tapiterii, setare etc, simplu si rapid. Accesoriile sunt foarte interesante, iar acestea ajuta foarte mult la performantele obtinute. Prin urmare, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ALL

Pareri pe scurt: Bosch Unlimited BCS1ALL

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesorii inovatoare
  • Autonomie buna
  • Usor de manevrat
  • Putere mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *