25 iulie 2024
Espressor automat Krups Espresseria EA8165

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Krups Espresseria EA8165 este un espressor deosebit si, deopotriva, foarte apreciat de cumparatori, insa pana sa ajungem la parerile impartasite despre ei, as vrea sa discutam cateva detalii tehnice importante. Asadar, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe inforamtii despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective!

Espressor-ul Krups Espresseria EA8165este prevazut cu o putere de 1450 W fiind ideal pentru prepararea unor bauturi delicioase precum espresso sau cafea normala. Este dotat cu un rezervor de apa cu capacitatea de 1.7 litri si un compartiment pentru cafea cu capacitatea de 260 de grame. Presiunea acestuia este de 15 bar si poate fi alimentat doar cu cafea boabe, avand incorporata o rasnita ce va marunti eficient cafeaua in functie de preferinte, mai mare sau mai mica.

In acelasi timp, prezinta un panou de control cu o interfata foarte intuitiva ce permite setarea taria cafelei in functie de cele trei nivele, gradul de macinare, dar si lungimea cafelei intre 20 si 180 ml. De asemenea, putem memora doua setari pe care le folosim des, astfel incat in viitor sa apasam un singur buton, iar cafeaua sa fie preparata exact dupa gustul nostru. Daca iubesti cafeaua cu lapte si spuma densa, atunci trebuie sa stii ca nu lipseste nici dispozitivul de spumare, foarte usor de folosit, dar si de curatat.

Atentie in momentul in care golim recipientele pentru a curata aparatul, este important sa detasam si paleta rosie amplasata in zona de golire, in momentul in care aparatul ne avertizeaza ca trebuie golit si recipientul cu zat. Un alt plus important ar mai fi faptul ca decalcifierea si curatarea se realizeaza in mod automat, aparatul fiind echipat cu doua tablete de curatare.

Datorita tehnologiei inovative Thermoclock, apa este adusa la temperatura optima, in vederea prepararii unei cafele cat mai delicioase. Chiar daca dorim sa facem mai multe cesti de cafea, apa nu se raceste, temperatura acesteia fiind constanta de la prima ceasca pana la ultima.

In ceea ce priveste design-ul, ca pana la urma este un aspect care conteaza, aparatul beneficiaza de o carcasa eleganta si foarte interesanta. Frontal, se afla panoul de control de unde vom realiza toate setarile dorite. Dimensiunile espressor-ului sunt de 33 x 36.5 x 24.5 cm (W x D x H).

Pareri de la clienti

Cumparatorii apreciaza foarte mult acest espressor si sustin ca bautura obtinuta este absolut delicioasa. Le place faptul ca poate fi personalizata foarte mult sa fie cat mai aproape sau chiar exact ceea ce isi doresc. De asemenea, au mai declarat ca aparatul este foarte usor de setat, interfata extrem de intuitiva, iar in final, foarte usor de intretinut fiecare recipient si compartiment. Prin urmare, il recomanda cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Krups Espresseria EA8165 este o achizitie foarte reusita in masura in care chiar reuseste sa prepare o cafea pe gustul nostru. Este un aparat foarte bun, usor de folosit si de intretinut, iar clientii i-au acordat calificative mari, ceea ce demonstreaza, inca o data, ca este un aparat convenabil.

Espressor automat Krups Espresseria EA8165

Review pe scurt: Krups Espresseria EA8165

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Cafeaua poate fi personalizata
  • Sistem automat decalcifiere si curatare
  • Usor de setat
  • Memorare 2 setari

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *