22 iunie 2024
Cuptor incorporabil Star-Light BOS-604TBL

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light BOS-604TBL este un cuptor electric accesibil ca pret, ce presupune un mod de functionare eficient si un design placut. Nu este tocmai cel mai performant model si nici nu au pretins producatorii acest lucru, insa poate fi o alternativa pentru cei ce nu doresc un aparat cu faorte multe functii sofisticate, ci doar strictul necesar.

Cuptorul Star-Light BOS-604TBL este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune anumite avantaje. Printre acestea se numara coacerea mai rapida, dar si uniforma a alimentelor, precum si siguranta in utilizare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa, asigurand un consum energetic redus.

Acesta ofera o capacitate suficient de mare de 62 de litri, ceea ce ne permite realizarea oricarei activitati culinare. Printre functiile din dotare se numara timer-ul ce intrerupe procesul culinar indata ce timpul prestabilit a luat sfarsit. De asemenea, functia grill permite prepararea bucatarilor mai mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Ventilatorul asigura distribuirea uniforma a caldurii in toata cavitatea aparatului.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior fara sa mai fie nevoie de deschiderea usii, a fost impoementat sistemul de iluminare interioara.

Produsul se intretine destul de usor, dupa fiecare utilizare sau dupa fiecare sesiune de gatire in care a sarit grasime si alte reziduuri, recomand curatarea acestuia cu o laveta umeda si un produs special pentru cuptoare. In acelasi timp, usa realizata din sticla neagra se curata deopotriva foarte usor cu acelasi produs cu care curatati si cavitatea cuptorului.

Din punct de vedere estetic, este un produs interesant, prevazut cu un design modern, fiind disponibil in varianta neagra. Frontal, sunt amplasate butoanele prin intermediul carora putem seta aparatul. Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de produs, chiar daca nu il au de foarte mult timp si sustin ca functioneaza eficient, este incapator si economic. Chiar daca nu dispune de programe foarte multe, acestia declara ca isi fac treaba fara probleme cu ajutorul sau si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Star-Light BOS-604TBL este un produs destul de reusit din portofoliul Star-Light pe care il recomand celor ce nu dispun de un buget foarte mare, dar care au nevoie de un produs care sa isi faca treaba eficient. Lipsa functiilor sofisticate nu i-a impiedicat pe cumparatori sa il foloseasca la capacitatea maxima, motiv pentru care il recomand.

Cuptor incorporabil Star-Light BOS-604TBL

Review pe scurt: Star-Light BOS-604TBL

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Alimentare electrica
  • Capacitate destul de mare
  • Timer, Grill
  • Design modern

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *