19 iulie 2024
Espressor super-automat Philips EP5361/10 Seria 5000

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips EP5361/10 este un espressor super-automat deosebit, ce reuseste sa prepare o cafea aromata, exact pe gustul fiecaruia, iar acest lucru este posibil datorita flexibilitatii pe care acest aparat o ofera. Din punctul meu de vedere, merita sa ii acordati o sansa pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs!

Espressor-ul Philips EP5361/10 este prevazut cu o presiune de 15 bari si poate fi alimentat doar cu cafea boabe. Rasnita realizata din ceramica ofera rezultate foarte bune, astfel incat s aputem savurta minim 20.000 de cesti, nealterand gustul. Cu ajutorul sau, putem prepara o gama extrem de variata de bauturi si anume: espresso, cappuccino, cafea, latte macchiato, lapte cald, espresso lung sau putem, pur si simplu, doar sa incalzim apa.

Capacitatea rezervorului de apa este de 1.8 litri, a compartimentului de cafea de 250 de grame, iar a rezervorului de apa de 0.5 litri. Apreciez foarte mult existenta sistemului de spumare, care transforma laptele intr-o spuma fina si delicioasa, fiindca imi place foarte mult cafeua cu lapte. Putem ajusta foarte usor volumul in functie de cele 5 setari pentru intensitatea aromei si 5 setari pentru macinare. In plus, exista posibilitatea de a salva profilul personal al utilizatorului.

Bautura preferata este preparata foarte rapid, iar acest lucru se datoreaza boilerului cu incalzire rapida care prezinta un invelis usor din aluminiu si otel inoxidabil, ce pot atinge rapid temperaturi mari.

Dupa cum spuneam anteiror, aroma cafelei ramane nealterata tocmai datorita noi ifunctii Aroma Seal care protejeaza boabele de cafea, pastrand aroma foarte bine in timp.

Totodata, aparatul beneficiaza de filtru de apa AquaClean care asigura cele mai bune rezultate. Schimband filtrul atunci cand aparatul solicita acest lucru, nu va mai fi necesar sa detartram aparatul pana la 5000 de esti, apa pastrandu-se curata. In plus, alarma de notificare pentru detartrare se va dezactiva automat in momentul in care am instalat filtru Aqua Clean in cafetiera. Mai mult decat atat, cu functia de curatare a depunerilor de lapte, reziduurile de lapte sunt indepartate foarte usor, iar efortul tau in acest proces va fi minim.

Aparatul beneficiaza de un design foarte elegant, carcasa fiind de culoare alba. Frontal, este amplasat panoul de control prin intermediul caruia putem realiza setarile dorite simplu si rapid. Dimensiunile acestuia sunt de 21.5 x 33 x 42.9 cm (W x D x H) si cantareste 7.2 kg.

Espressor super-automat Philips EP5361/10 Seria 5000

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat, iar acest lucru era de asptetat. Concret, acestia sustin ca pregatesc zilnic cafea, cappucinno, latte macchiato si asa mai departe, si de fiecare data au fost incantati de rezultat. Cafeaua are un gust deosebit, iar datorita setarile foarte flexibile, chiar reuseste sa iasa exact asa cum le place mai mult. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Espressor-ul Philips EP5361/10 este un aparat foarte un pe care il recomand cu toata increderea, ce reuseste sa pregateasca bautura dorita intr-un fel de aparte. In plus, este foarte usor de setat si de intretinut, iar mai mult decat atat, ofera o buna fiabilitate in timp.

Review pe scurt: Philips EP5361/10 

9.8

Pret

9.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functii de autocuratare
  • 5 setari de intensitate, 5 setari de macinare
  • Rasnita 100% ceramica
  • Filtru AquaClean

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *