19 mai 2024
Sandwich Maker Tefal Croc Time SM193D34

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal Croc Time SM193D34 este un sandwich maker foarte bun, un ajutor de nadejde in prepararea celor mai delicioase sandwich-uri sau, pur si simplu, doar pentru a praji felii de paine. Este un aparat usor de folosit si de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Sandwich-maker-ul Tefal Croc Time SM193D34 este prevazut cu o putere de 700 W, fiind potrivit pentru prepararea sandwich-urilor calde si savuroase, panini sau chiar carne la gratar. Benefiicind de invelis antiaderent, aparatul este foarte usor de curatat.

Prin intermediul indicatorilor luminosi, vom sti atunci cand aparatul functioneaza si placile incep sa se incalzeasca. LED-ul de culoare rosie indica momentul in care aparatul a fost pus in functiune, iar placile incep sa se incalzeasca. LED-ul de culoare verde se aprinde atunci cand aparatul poate fi folosit. Gratie invelisului antiaderent al placilor, alimentele nu se lipesc de suprafata sa, iar in final, acestea sunt mai usor de curatat.

Tefal Croc Time SM193D34 placi

Pentru a putea fi depozitat mai usor fara sa ocupe mult spatiu, puteti bloca manerul aparatului si il puteti aseza pe verticala. In plus, manerul este izolat termic, iar sistemul de blocare asigura un nivel ridicat de siguranta in timpul utilizarii.

In timpul functionarii, este foarte stabil, fiind dotat cu picioruse anti alunecare. Totodata, prezinta un design foarte placut, avand o carcasa rezistenta de culoare argintie in combinatie cu negru.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs, iar ceea ce apreciaza in mod deosebit este faptul ca alimentele nu se lipesc de suprafata lor, este usor de curatat, iar rezultatul este unul pe masura. de asemenea, le-a mai placut la el si faptul ca este un produs rezistent si destul de incaptor, astfel ca incap chia rsi doua sandwich-uri facute cu paine toast. Prin urmare, il recomanda mai dpearte si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Tefal Croc Time SM193D34 este un produs ce merita achizitionat intrucat functioneaza conform asteptarilor, iar sandwich-urile sunt preparate in timp util. Faptul ca putem prepara si cate o friptura constituie un plus, iar in final, este usor de curatat.

Sandwich Maker Tefal Croc Time SM193D34

Review pe scurt: Tefal Croc Time SM193D34

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Placi cu invelis antiaderent
  • Incapator
  • Indicatori luminosi
  • Depozitare pe verticala

Puncte slabe

  • Placile nu se pot detasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *