19 mai 2024
Sandwich-maker Breville VST070X-01

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Breville VST070X-01 este un sandwich-maker foarte bun, realizat din materiale de calitate, ce reuseste sa se diferentieze de majoritatea modelelor de pe piata printr-o serie de caracteristici foarte importante. Poate fi o alternativa pe care o poti lua cu incredere in calcul, insa nu inainte de a afla cateva informatii utile!

Sandwich-maker-ul Breville VST070X-01 permite modificarea temperaturii de incalzire in functie de tipul alimentelor pe care dorim sa le preparam. Astfel, setarea de incalzire redusa este potrivita pentru alimentele ce prezinta un continut ridicat de zahar, in timp ce starea de incalzire ridicata este recomandata pentru sandwich-uri. Totodata, placile prezinta invelis antiaderent, ceea ce inseamna ca alimentele nu se vor lipi de suprafata sa. Cu toate acestea, exista si posibilitatea de a le detasa in totalitate, putand fi curate cu o lavetaumeda si deteregent lichid.

Placi Breville VST070X-01

Placile au o suprafata de dimensiuni normale, insa forma lor este putin mai diferita decat in cazul aparatelor obisnuite. Acestea sunt mai adanci, astfel ca vei putea folosi oricat de multe ingrediente doresti in sandwich pentru ca nu va mai fi presat atat de rau incat ingredientele sa cada prin laterale.

Indicatoarele luminoase ne informeaza cu privire la stadiul in care se afla aparatul, daca este porni si gata pentru gatit. In doar cateva minute putem savura cele mai delicioase sandwich-uri, fiind ajutorul de nadejde chiar si in diminetile in care sunteti contra timp. Capacul se blocheaza prevenind astfel scurgerile.

Aparatul nu ocupa mult spatiu, caci poate fi deozitat fara probleme chiar si pe verticala. Acest lucru este posibil datorita formei sale patratoase. In plus, dimensiunile lui sunt de 31.4 x 26.6 x 14 cm, avand o greutate de 2.6 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza foarte bine, fiind realizat din materiale de calitate, rezistente. Sandwich-urile sunt gata foarte rapid, iar gustul lor este unul incomparabil. Il recomanda mai departe cu toata increderea si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Breville VST070X-01 este un aparat ce merita achizitionat fiindca intruneste toate conditiile, depasind cu mult media gamei din punct de vedere calitativ. Este usor de folosit si de intretinut, iar faptul ca placile se pot detasa foarte usor constituie un mare plus.

Sandwich-maker Breville VST070X-01

Review pe scurt: Breville VST070X-01

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • 2 reglaje de temperatura
  • Placi antiaderente detasabile
  • Depozitare pe verticala
  • Rezistent

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *