19 mai 2024
Cuptor electric Heinner HCE-45BK

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HCE-45BK este un cuptor electric foarte accesibil ca pret, iar in ciuda acestui fapt, presupune un mod de functionare eficient. As vrea sa va prezint mai multe detalii pentru care, recunosc, pe mine m-a surprins in mod placut, avand asteptari ceva mai mici initial.

Cuptorul electric Heinner HCE-45BK este prevazut cu o capacitate de 45 de litri si prezinta o putere de 2000 W. Poti pregati cu ajutorul acestuia de la pui bine rumenit, pizza pana la prajituri delicioase si chiar si paine. Posibilitatea prepararii diverselor tipuri de retete este destul de ampla, iar cuptorul poate fi folosit in mult circumstante. Temperatura poate fi setata in intervalul 100-230 de grade Celsius, avand patru trepte prestabilite de modificare a temperaturii.

Printre functiile din dotare se numara functia grill ce ofera o rumenire optima a bucatilor mari de carne, in timp ce la interior raman fragede.

Functia de coacere este potrivita pentru prepararea brioselor, vafelor, pizza sau chiar pentru a praji paine.

Modul convectie are rolul de a distribui in mod uniform caldura in  toata cavitatea interioara pentru a asigura o gatire uniforma, accelerand procesul de preparare.

Temporizatorul permite oprirea automata la momentul oportun, putand fi setat pana la 60 de minute. La finalul fiecarui program, se activeaza un semnal sonor prin care vei fi anuntat ca mancarea este gata si poate fi scoasa din cuptor.

Ca si accesorii, cuptorul este prevazut cu tava de coacere din aluminiu, maner pentru tava si tava pentru colectarea reziduurilor. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, cuptorul a fost prevazut cu iluminare interioara.

Tava de coacere poate fi utilizata pentru frigerea si prajirea carnii de porc, vita, pasare, dar si a altor tipuri de alimente. In plus, poate fi folosita si pentur colectarea picaturilor de grasime.

Grilajul este folosit pentru pajirea, coacerea si preprararea generala in vase standard, in timp ce tava pentru firimituri permite colectarea firimiturilor de paine, pizza si prajituri sau chiar a picaturilor de grasime. Aceasta poate fi spalata foarte usor si in masina de vase.

Panoul de control este amplasat in partea dreapta, beneficiind de trei butoane rotative prin intermediul carora poti seta programul dorit, activa functii, modifica timp si temperatura si asa mai departe. Dimensiunile cuptorului sunt de 55.3 x 40 x 36 cm (W x D x H).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest cuptor si declara ca isi face treaba foarte bine, este suficient de incapator, iar calitatea materialelor din care a fost realizat este si ea una destul de buna. Au pregatit fripturi, prajituri si chiar si paine, iar rezultatul a fost foarte bun. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Concluzie

Recomand cuptorul Heinner HCE-45BK pentru ca este un produs care a trecut toate testele, iar functiile din dotare  isi fac treaba exact asa cum trebuie. De asemenea, este foarte usor de setat caci, intr-adevar, panoul de control este foarte intuitiv, iar pretul de achizitie este unul foarte accesibil.

Cuptor electric Heinner HCE-45BK

Review pe scurt: Heinner HCE-45BK

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Grill, Coacere, Prajire
  • Timer
  • Lumina cuptorr
  • Accesorii diverse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *