13 aprilie 2024
Cuptor electric Samus CSD-45BRC2

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samus CSD-45BRC2 este un cuptor electric modern, prevazut cu functii avansate ce sporesc eficienta aparatului. Totodata, beneficiaza de un design foarte elegant, avand o carcasa ce combina inoxul cu elementele din tabla neagra.

Cuptorul electric Samus CSD-45BRC2 are la baza 8 functii foarte utile:

 • Pizza – este ideala atunci cand dorim sa pregatim o pizza crocanta si gustoasa.
 • Paine – este utila pentru prepararea diverselor tipuri de paine.
 • Patiserie – este potrivita pentru prepararea produselor de patiserie.
 • Prajituri – este utilizata pentru pregatrea produselor de cofetarie si prajituri.
 • Rotisor – este recomandata pentru prepararea bucatilor mari de carne, kebab sau pui folosind rotisorul.
 • Friptura – este utila atunci cand se odreste prajirea bucatilor de carne plata.
 • Mentinere la cald – poate fi activata in momentul in care doresti mentinerea preparatelor calde pe o anumita perioada de timp.
 • Dezghetare – este utilizata pentru decongelarea produselor inghetate.

Cuptorul dispune de patru elemente de incalzire din inox, oferind o incalzire unitarea si profunda a incintei, dar pe de alta parte, asigura si rezistentei o durata de utilizare mai mare comparativ cu modelele obisnuite.De asemenea, aparatul dispune si de un ventilator util pentru realizarea efectului de convectie a aerului. In acest fel, aerul este distribuit in mod uniform in interiorul aparatului, asigurand o preparare in profunzime a alimentelor, capatand astfel si un gust mai bun.

Iluminarea interioara a aparatului se realizeaza prin intermediul unui bec amplasat in partea din spate a cuptorului.

Samus CSD-45BRC2 ofera un volum foarte mare, de 45 de litri, ceea ce inseamna ca iti va permite sa prepari simultan mai multe feluri de mancare, dar si sa folosim vase de diverse dimensiuni si forme, folosind cele trei niveluri pentru tavi. Accesoriile sunt si ele destul de diversificate, astfel ca amintim despre gratul din inox, tava mare pentr copt, tavita de colectare a reziduurilor, manerul pentru tava si rotisorul.

Un grill de mare putere este eficient in prajirea uniforma a bucatilor mari de carne.

Temperatura cuptorului poate fi controlata cu foarte mare precizie, aceasta realizandu-se prin intermediul termostatului electronic intr-un interval cuprins intre 100 si 230 de grade Celsius. Pe de alta parte, daca nu dorim setarea manuala a temperaturii, poti folosi cele patru trepte presetate de reglaj.

Durata de preparare a mancarurilor poate fi selectata fara sa folosim vreuna din functiile cuptorului, utilizand timer-ul ce poate fi ajustat in intervalul 0-180 de minute. Fiecare sfarsit de program este marcat printr-un semnal sonor.

Usa este prevazuta cu un geam generos, iar balamalele sunt fabricate dintr-un material special care sa poata rezista uzurii in timp. In partea de sus, se afla un maner de inox utilizat pentru deschidere.

Comenzile se realizeaza prin intermediul panoului de control amplasat in partea dreapta, fiind prevazut cu butoane de tip touch.

Cuptorul Samus CSD-45BRC2 este un model puternic ce asigura o preparare eficienta, iar cei 2000 W sunt responsabili pentru acest lucru.

Dimensiunil cuptorului sunt de 56 x 41.7 x 35 cm, iar greutatea de 8.17 kg.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca un produs foarte reusit care ofera o capacitate generoasa, design placut si linii cromate. De asemenea, isi face treaba foarte bine, este usor de programat, iar la finalul fiecarui program, ii avertizeaza ca pot scoate alimentele. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Samus CSD-45BRC2 este un cuptor electric foarte bun, prevazut cu o gama variata de functii ce iti permit sa prepari simplu si rapid retetele preferate. In plus, capacitatea fiind destul de mare, vei putea adauga vase de diverse dimensiuni fara nicio problema. Din punctul meu de vedere, este un produs bun ce merita achizitionat.

Cuptor electric Samus CSD-45BRC2

Review pe scurt: Samus CSD-45BRC2

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • 8 functii
 • Usor de programat
 • Avertizare sonora la finalul programului

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *