22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS

Revenim cu un nou model de aparat de aer conditionat ce ofera performante ridicate pentru a iti spori confortul chiar la tine acasa. Este vorba despre aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS ce reuseste sa obtina rezultate impresionante, de aceea merita sa ii acordati cateva momente de atentie, pentru a verifica daca este aparatul ce ti se potriveste.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design relativ simplu, avand carcasa alba, va fi o prezenta discreta intr-o incapere in care peretii sunt in acelasi ton. In partea dreapta, dispune de display ascuns ce va afisa temperatura interioara. Masoara 730 mm lungime, 192 mm latime si 291 mm inaltime, avand o greutate de 8 kg.

Unitatea externa masoara 700 mm lungime, 275 mm latime si 550 mm inaltime, greutatea fiind de 23 de kg.

Specificatii

Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat foarte interesant ce ofera o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 18 si 25 mp. In ceea ce priveste consumul de energie electric, aparatul este incadrat in clasa A++ pentru modul racire si A+++ pentru modul incalzire. Altfel spus, aparatul nu va incarca mult factura la curent, fiind destul de economic.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter ceea ce va optimiza activitatea aparatului. Concret, compresorul va functiona gradual, astfel incat conditiile climaterice sa fie atinse mult mai rapid, ulterior, temperatura fiind doar mentina cu un consum minim de resurse.

Prezinta functia Wi-fi ce iti va permite sa controlezi unitatea interna prin intermediul dispozitivelor mobile, indiferent de sistemul de operare – iOS sau Android.

Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS este dotat cu filtru avansat HEPA ce va purifica aerul tinand la distanta toate particulele ce pot afecta sanatatea membrilor familiei.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald – functia racire, cat si in sezonul rece – functia incalzire. Acestor doua functii de baza, li se adauga:

 • Dezumidificare – mentine un nivel optim de umiditate al aerului, pentru a evita formarea mucegaiului.
 • Sleep – presupune asigurarea celor mai bune conditii pentru un somn cat mai linistit. Nu vor exista variatii bruste de temperatura, iar sistemul functioneaza in regim silentios pentru a nu iti perturba somnul.
 • Auto Restart – permite aparatului reluarea activitatii in mod automat, dupa o pana de curent, tinand cont de ultimele setari realizate.
 • Mod X-Eco – presupune functionarea aparatului inregistrand un consum redus de energie.
 • Turbo – accelereaza activitatea aparatului, in sensul in care temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid, ulterior doar mentinuta.
 • Auto Clean – mentinerea uscata a vaporizatorului dupa incheierea activitatii aparatului pentru a nu oferi sansa mucegaiului si bacteriilor sa adere pe suprafata acestuia, fiind principalele cauze pentru mirosurile nedorite.
 • Follow me – permite reglarea directiei a aerului in functie de pozitia in care se afla telecomanda in momentul respectiv.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest aparat sustin ca este un model foarte eficient ce isi face treaba excelent si se declara multumiti. Raceste foarte bine camera, este extrem de silentios si consumul inregistrat este unul foarte mic. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzii

Daca iti doresti un aparat de aer conditionat performant, capabil sa iti ofere cele mai bune conditii, iti sugeram Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS. Este aparatul potrivit pentru suprafete nu foarte mari, descurcandu-se indiferent de conditii climaterice. Iti readuce confortul, iar pretul de achizitie raportat la calitate oferita este avantajos si il poti verifica aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

 • silentios
 • economic
 • filtru HEPA
 • control Wi-fi
 • tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *