25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

Nici tehnologia aspiratoarelor nu a ramas in urma, iar acum este posibil ca aspiratorul sa spele in timp ce aspira. Pare un lucru de necrezut, insa aspiratoarele cu spalare si filtrare in apa este dovada ca poti face curatenie intr-un mod cat mai eficient cu putinta. Discutam astazi despre un model foarte interesant si anume aspiratorul Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP ce vine la pachet cu o serie de caracteristici interesante, pe care le vom prezenta intr-un mod cat se poate de obiectiv.

Design

Acest model de aspirator este prevazut cu o carcasa simpatica, imbinand albastru cu argintiu si negru. Este putin mai mare decat un aspirator normal avand urmatoarele dimensiuni: 34.8 cm latime, 35.7 cm inaltime si 49.2 cm adancime, cantarind 8.5 kg. De asemenea, este mai greu comparativ cu un aspirator obisnuit, insa nu va fi imposibil de manevrat. Nu constituie un aspect relevant pe care sa se bazeze decizia ta de cumparare, avand in vedere functiile de care dispune.

Specificatii

Aspiratorul Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP face posibila atat curatarea uscata, dar vei putea colecta lichide si chiar spala carpete sau covoare. Detine sistem de filtrare dublu ce contine filtru HEPA 10, dar si fi filtru de apa.

Este intr-adevar un aspirator multifunctional ce are capacitatea de a se descurca in orice situatie. Este potrivit chiar si pentru curatarea suprafetelor mai delicate.

Este prevazut cu filtru telescopic metalic, perie mica, accesoriu pentru spatii inguste si perie speciala. Sta excelent la capitolul accesorii, astfel ca va reusi sa curete perfect chiar si colturile peretilor sau zonele de sub mobila, care in mod normal, ar fi mai dificil de patruns cu un aspirator normal.

Capacitatea de colectare este de 2.5 litri, respectiv 5 litri si inregistreaza o putere de 1700 W. Va fi suficient de puternic pentru a aspira toate tipurile de resturi, mizerie.

Lungimea cablului ajunge la maxim 6 m, astfel ca vei putea opera pe o raza de 9 m.

Parerea clientilor

Asa cum ne-am asteptat, clientii au fost foarte incantati de acest aspirator pe care l-au achizitionat. O parte dintre ei l-au cumparat recent, insa sunt si foarte multe persoane care il au de mai mult timp. Parerea acestora corespunde, fiindca ambele tabere sustin ca este un aspirator foarte bune, aspira si curata excelent, tinand murdaria si mizeria la distanta. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Alege produsele care sa iti usureze munca, pentru ca activitatea de curatenie sa fie una cat mai placuta. Nu mai ai de ce sa irosesti timp in acest sens, daca vei apela la aspiratorul Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP. Il recomandam cu incredere fiindca s-a dovedit a fi un produs bun, de care si clientii actuali sunt cat se poate de multumiti. Cei interesati de o oferta buna de pret, pot intra aici.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • filtru HEPA
  • aspirare uscata si aspirare cu spalare

Puncte slabe

  • zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *